ריח מהפה מתרופות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח מהפה מתרופות?
    דני
    24/11/2013

האם לתרופת למיקטל יש השלכה לריח רע מהפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח מהפה מתרופות?

הוספת תגובה

• ריח מהפה מתרופות? - תגובה

מיכל רוקר
    24/11/2013

שלום דני,
    מבדיקה בתופעות הלוואי של התרופה לא ראיתי כי אחת מתופעות הלוואי המצוינות הינה ריח לא נעים מהפה.
    אך בעקבות שאלתך התעוררו בי מספר שאלות:
    - האם לפני תחילת הטיפול בתרופה אכן לא סבלת מתופעה זו?
    - במידה ולא, האם התרחשו שינויים באופי התזונה שלך מאז שהתחלת ליטול את התרופה?
    -האם מאז שהתחלת ליטול את התרופה אתה:
    אוכל פחות?
    סובל מיובש בפה?
    סובל מבחילות?
    קשיים בעיכול?
    אם התשובות על כל הנ"ל היא כן אז אולי ואני מדגישה אולי, יש לכך השלכה על הריח בפה.
    ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל ואולי אף אם תזונאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח פה

דני
    11/12/2013

תודה על תשובתך ומצטער על האיחור בתגובתי כי היו לי בעיות במחשב. אז אני כל הזמן עם פה סגור. כנראה לא שותה מספיק, קניתי עכשו "סילונית" לחניכיים כי אני גם סובל מחניכיים ובעקבות זה החליפו לי הידנטואין ללמיקטל. יכול להיות שאפנה לתזונאית לפי המלצתך. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח פה - תגובה

מיכל רוקר
    11/12/2013

בלי שום קשר לאפילפסיה, וכמידע כללי בלבד, מומלץ לעבור ניקוי אבנית בכל חצי שנה אצל שיננית. זה גם שומר על החניכיים וגם על השיניים לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח פה

דני
    17/12/2013

נכון יש לי פה יבש. אפנה כפי שהמלצת. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו