מלגות לסטודנטים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלגות לסטודנטים...
    רעות
    03/12/2013

אם אני לא מוגדרת כנכה... איך אני יכולה לבקש בכל זאת מלגה? מאיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלגות לסטודנטים...

הוספת תגובה

• מלגות לסטודנטים... - תגובה

מיכל רוקר
    04/12/2013

שלום רעות,

אם את לא מוגדרת כנכה, אינך יכולה לקבל מלגה מביטוח לאומי.
    אך ישנן מלגות שניתנות לסטודנטים מן המניין בלי שום קשר לנכות, כגון פר"ח, מצוינות, ועוד, בהתאם למוסד ההשכלה הגבוה בו את לומדת.

בהצלחה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלגות- ביטוח לאומי

שיראל
    15/06/2014

היי, לפני כמה שנים הגשתי בקשה לאחוזי נכות מביטוח לאומי בעקבות אפילפסיה ובעיה בברך (לבסוף קיבלתי 15%) האם אני זכאית למלגה או עזרה מביטוח לאומי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלגות- ביטוח לאומי - תגובה

מיכל רוקר
    18/06/2014

שלום שיראל,
    את מוזמנת לבחון את הנושא עם ביטוח לאומי או שאת יכולה לפנות לחברות המסייעות לממש את הזכויות הרפואיות שלך בביטוח לאומי, רק קחי בחשבון שחברות שכאלה לוקחות כנראה אחוזים גבוהים מהתשלום אותו תקבלי מביטוח לאומי במידה ויצליחו לסייע לך.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו