מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיוספה23/12/2013
שלום, הייתי רוצה לדעת אם שתיית קפה ועישון סיגריות מגבירים התקפים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיכל רוקר24/12/2013בוקר טוב יוספה,
תחילה, עישון סיגריות זה לא טוב בלי שום קשר לכלום.
באשר לקפה, יש לקחת בחשבון את כמויות הקפה, שכן אל לנו לשכוח שקפה הוא סם. לכן שתיית כמות מרובה של קפה יכולה לגרום לקשיים מרובים בשליטה על פרכוסים, ללא תלות בסוג הפרכוס.
ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל בך.
יום טוב,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפאין בקפה
שמואלק26/12/2013שמעתי מהרופא קרסו(בטלויזיה וברדיו) ומעוד מקומות על הקפאין בקפה אנו משפיע על המחלה אך עם זאת הוא חומר "מעיר" שגורם לחוסר שינה וזה הגורם הכי גדול להתקפים
בנוסף אני גם הייתי שותה בעבר המון קפה וקולה והיו לי בנוסף להתקפים גם רעידות בידיים וכרגע שאיני שותה הרעידות פסקו וההתקפים ירדו בכמות
אז ההצעה היא שלא מזיק לבדוק את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפאין בקפה - תגובה
מיכל רוקר26/12/2013שלום שמואל,
אין ספק שצריכה של קפה בכמויות גדולות עלולה לגרום לכל אדם, לא רק חולה אפילפסיה, רעידות, עצבנות, חוסר מנוחה וכמובן חוסר שינה.
ציינתי שמידה סבירה של צריכה של קפאין במשקאות שונים אינה מזיקה. מידה סבירה = שני ספלי קפה שחור חזק מספקת את הכמות היומית או שלוש כוסות הפוך או 5 כוסות תה או 6 כוסות קולה או 40 כוסות קפה נטול קפאין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפאין בקולה
שמואלק07/01/2014כמדומני בקולה יש יותר קפאין מקפה - ביחוד בדיאט קולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מסוכם ששתי כוסות קפה זה המקסימום
דני01/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)