מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומחה לאפילפסיה בהריוןטל07/01/2014
שלום,
הרופא המטפל שלי - פרופסור יצחק שילר (רמב"ם) נמצא בשנת שבתון.
ברצוני להיכנס להריון ולכן חשבתי האם יש למישהי להמליץ לי על נוירולוג/ית מומחה/ית שמתמחה בנושא זה ?(הריון ואפליפסיה)? עדיף באזור המרכז
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה לאפילפסיה בהריון - תגובה
מיכל רוקר07/01/2014שלום טל,
אני יודעת שפרופ' מירי נויפלד היא נוירולוגית המתמחה באפילפסיה ממש כמו פרופ' שילר. יתכן שהיא תוכל לסייע לך בתהליך.
בהצלחה ורק בריאות,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לטל
הילה16/02/2014הי, אני מטופלת אצל ד"ר שילר והוא אמר לי שכשיהיה בשבתון אוכל לתקשר איתו באמצעות המייל.
לצערי הוא לא עונה לי ואני נמצאת במצב בדיוק כמו שלך. בעלי ואני מתכננים הריון אך התרופות שאני נוטלת אסורות בזמן הריון וצריך גם הפסקה של זמן מה עד שיצאו מהדם. העניין דחוף לי ביותר ואשמח לתשובה ממך או מאחרים לגבי נורולוג מספיק ממוחה בעניין-האם אכן פנית לפרופסור נויפלד ואיך היא הייתה.
בתודה,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להילה
טל16/02/2014היי הילה,
אכן פניתי לפרופ' נויפלד. כמובן שבאיכילוב יש להם תור רק בסוף מאי (!) אז הלכתי אליה לצערי באופן פרטי.
הסיפור מאוד יקר אבל היא מאוד מקצועית והייתי מאוד מרוצה, כמובן שזה עניין של כסף...
במקביל השארתי את התור במאי להמשך טיפול...
בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לטל - תגובה
מיכל רוקר18/02/2014שלום הילה,
את יכולה להכנס לאתר של אי"ל ולבדוק את הרשימת הרופאים המתמחים באפילפסיה ואולי אחד מהם יוכל לסייע לך.
כפי שאמרה טל, אני יודעת (אמנם לא מנסיון אישי) שפרופ' נויפלד מקצועית מאוד.
את יכולה גם לפנות לפורום בו עונים רופאים נוירולוגים על שאלות ולהפנות אליהם את שאלתך.
המון הצלחה ובריאות,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
מיכל רוקר26/03/2014המון תודה לך אור!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה הבאת את הנתון לגבי נויפלד?!
נני23/09/2014היא כיום האפליפטולוגית היחידה (!!) בארץ שמתמחה בנשים והריון עם אפילפסיה.
אני מכירה אישית לא מעט מטופלות שלה, בינהן אני ואני בהריון. יש נשים רבות שמוקירות לה תודה על הטיפול שלה בהן. בכיף אם תפני אלי אתן לך לשוחח עם כמה מהן שבזכותה מאוזנות, הקשר שלה איתן הוא של שנים וחלקן אוחזות בזכותה בילדים בריאים בידיהן.
אגב, מטופלות שלה בהריון, מגיעות למרפאה באיכילוב פעם בחודש ללא המתנה מעבר לכך- זה נוהל שהיא קבעה.
לגבי אילן בלט ודנה אקשטיין- מסכימה- הם שניהם מדהימים
אבל הנתונים שמסרת על פרופ' נויפלד שגויים בעליל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)