למיקטל ובעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיקטל ובעיות עיכול
    מודאג
    25/01/2014

שלום, אני בן 22 ואובחנתי לפני שנה, מאז אני מטופל בלמיקטל (200 מ"ג ביום). מצטער על השיתוף מאז אני מרגיש שהגוף שלי מעכל פחות טוב (עלייה בכמות היציאות). בגלל שאין שלשולים או כאבי בטן נוראיים לא חשבתי לפנות לרופא אבל רק עכשיו עשיתי את הקישור...תופעה ידועה? קרה פה למישהו? אם כן, לאיזה רופא לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל ובעיות עיכול

הוספת תגובה

• למיקטל ובעיות עיכול - תגובה

מיכל רוקר
    26/01/2014

בוקר טוב,
    חלק מתופעות הלוואי של המחלה הן הפרעות בעיכול ובחילה.
    ממליצה לך לבחון את העלון למשתמש המצורף לתרופה וכן לעיין באינטרנט אודות התרופה.
    מלבד זאת, ממליצה לך לפנות לרופא המטפל בך ובמידה ואתה מעוניין במענה רפואי זריז יותר או שונה, אתה מוזמן לפנות לפורום המקביל באתר שנקרא - אפילפסיה - ואותו מנהלים נוירולוגים מומחים.

המון הצלחה ורק בריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוקח 250 מ"ג ולא נתקלתי בבעייה.

דני
    01/02/2014

אולי זה ממשהו אחר או מריאקציה בין התרופות שלך. זו תרופה חדשה ובטוחה. בכ"ז לשאול רופא או רוקח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו