ניתוח מוח לחולי אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מוח לחולי אפילפסיה
    אפרת
    04/02/2014

שלום,
    לבעלי יש אפילפסיה כבר למעלה מ-13 שנים, לפני מס' חודשים ביצענו בדיקת MRI שבה ראו מייד שני מוקדים וגידולים קטנטנים שהם כנראה הגורם להתקפים, בעלי מטופל בטיגרטול וקפרה וההתקפים הינם בתדירות דיי גבוהה ומסתבר שהטיפול התרופתי לא לגמרי מספיק.
    בחודש הבא בעלי יאושפז למשך 5 ימים לבדיקת וידאו EEG ולאחר מכן מתוכנן לעבור ניתוח מוח, אשמח לשוחח עם חולים שעברו את הניתוח כדי להבין מהם הסיכונים? מהם סיכויי ההצלחה וההחלמה מהניתוח? וכו'.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מוח לחולי אפילפסיה

הוספת תגובה

• ניתוח מוח

טל
    11/02/2014

שלום, גם אני אשמח לדבר עם אנשים שעברו ניתוח להוצאת מוקד אפילפטי. וגם איתך אפרת בהקשר לבקשתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח לפני כמעט שנה...

יעלוש
    20/03/2014

שלום!
    עברתי ניתוח לפני כמעט שנה פה בארץ אצל הכי מומחה, יש לי המלצות, אך לא לכתיבה...
    אני דיברתי טלפונית לפני...חשוב!!!
    מוזמנות להשאיר פרטים ואצור קשר...טלפון/מייל....

בהצלחה :) ותמיד לחייך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל ויעלוש

אפרת
    23/03/2014

אשמח מאוד לשוחח עם שתיכן, בימים אלו אנו מבצעים בדיקת וידאו eeg לגילוי המוקד, בתקווה שהוא ימצא.
    אבל ברור לי שכל התהליך עד הניתוח הוא ממושך ועם הרבה בדיקות להכנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אפרת

טל
    24/03/2014

במה מדובר? השאירי מייל ומספר טלפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו