מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהתקפיםאסתי18/02/2014
אני בת 63 ולפני כתש שנים היו לי שני התקפי אפילפסיה פעם ראשונה בחיים, טופלתי בטגרטול עד לפני כחצי שנה, הנוירולוג אמר לי כששאלתי אם להפסיק תעשי מה שאת רוצה ורופא המשפחה אמר אפשר להפסיק אז הפסקתי, ולפני כשבועיים אחרי תקופה שלא ישנתי, ולפני אזכרה של בעלי היו לי שוב שני התקפים קשים בזה אחרי זה, ואושפזתי אני שוב מטופלת בטגרטול, אני מטפלת בנכדתי התינוקת ואני מפחדת מאד לטפל בה שמה יהיו שוב התקפים ואף אחד לא יהיה בבית, מה אתם אומרים אם אקח תרופות ייתכן ולא יהיו התקפים או שקשה לדעת ולא לקחת אחריות.
בE.EG נאמר איטיות ואי סדירות כללית קלה מאד, חשד למוקד איריטטבי טמפורלי שמאלי מה פירוש האיבחון.
האם אתם מכירים נוירולוג טוב באזור חדרה אני שייכת לכללית, נראה לי שאחרי שהנוירולוג שלי אמר לי תעשי מה שאת רוצה כדאי להחליפו מה דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
אסתי20/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מהתקפים - תגובה
מיכל רוקר20/02/2014בוקר טוב אסתי,
תחילה מתנצלת על שלא עניתי קודם לשאלתך, משום מה לא ראיתי אותה.
לגבי החלפת הנוירולוג, התשובה היא ברור שחובה להחליפו! זהו חוסר אחריות משווע מצידו לתת לך עצה שכזו.
המסקנה שאני יכולה להסיק מהטיפול הקלוקל שלו היא שכנראה שאינו מבין בכל הקשור לאפילפסיה ועל כן חשוב להבא להקפיד לפנות לטיפול אצל נוירולוג המתמחה באפילפסיה ויתכן מאוד שתאלצי לנסוע אל מחוץ לתחומי חדרה לשם כך.
קיימת רשימה של נוירולוגים המתמחים באפילפסיה באתר של אי"ל, ממליצה לך לפנות לרופא שכזה בהקדם על מנת שתוכלי להשיב לעצמך את הביטחון בטיפול בנכדתך.
לגבי הפרשנות של בדיקת ה-EEG זהו תפקידו של הרופא המטפל לפרש את תוצאות הבדיקה, וכך גם לגבי נטילת התרופות.
שפע של בריאות ובהצלחה,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אסתי20/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
מיכל רוקר21/02/2014בשמחה! תמיד (כל עוד אני רואה את ההודעות ;-) )
סוף שבוע מקסים ורגוע ,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסתי
אבחנה20/02/2014גם אני בדעה של מיכל.מצאי לך נוירולוג חדש!!! ורצוי המתמחה באפילפסיה.המקרה שלך בעצם מעיד על טיפול לקוי ביותר של הרופא- למעשה חוסר טיפול. והוא די דומה למקרה שלי. רק לאחר האישפוז השני הבנתי עד כמה ההתאמה התרופתית של הרופא הנוירולוג בקהילה הייתה לקוייה. והאמת גם הרופאים באשפוז אמרו זאת. לכן עברתי לטיפול של נוירולוג במרפאה בביה"ח. נכון שיש לי קצת קושי עם המרחק והזמינות, אבל השיקול החשוב שלי היה לקבל טיפול כמו שצריך וגם לדרוש.
מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)