שאלה למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה
    טלי
    25/02/2014

אינני יודעת אם תוכלו לעזור לי .השארתי הודעה למומחה בנוגע לתוסף תזונה שאני מעוניינת לקחת ורציתי שיעדכן אותי אם זה לא יפריע לאיזון בו אני נמצאת . כבר3 ימים שאינו עונה להודעות באתר וזה מאוד דחוף לי . יש לכם מושג מדוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

• שאלה למומחה - תגובה

מיכל רוקר
    25/02/2014

היי טלי,
    מהו תוסף התזונה המדובר?

אינני יודעת היכן פנית למומחה ואינני מכירה אותו לכן מציעה לך, אם הדבר דחוף לפנות אל מומחים בפלטפורמות אחרות- פורומים, צ'טים ואפילו הרופא הפרטי שלך.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף תזונה

טלי
    25/02/2014

פניתי למומחה באתר שלכם אי"ל . מי שענה עד כה לאנשים הוא ד"ר אילן בלט . יש לכם לשונית באתר של פנה למומחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף תזונה - תגובה

מיכל רוקר
    25/02/2014

ממליצה לך לפנות בנוסף לפורום אפילפסיה כאן באתר BEOK. או לפורומים נוספים של אפילפסיה אותם מנהלים רופאים נוירולוגים.

יום מקסים ובהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו