active brain

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• active brain
    דפנה
    27/02/2014

שלום,
    אני בת 45. אני מבקשת לדעת אם ידועה השפעה שלילית כלשהי על המחלה הזו בשימוש באקטיב בריין, שאותו אני שוקלת לקחת בשביל בעיות זיכרון קשות שהתרופות יוצרות אצלי כבר הרבה שנים.
    אני כיום מאוזנת.
    טיפ קטן למי שנמצא איתי באותה סירה: כמטופלת בולפורל ולמיקטל, נוירולוג המליץ לי על ויטמין E להפחתת הפגיעה בזיכרון. אני לוקחת את זה כבר שנים, ויש השפעה חיובית די משמעותית - אם כי לא מספיקה. אם אני לא לוקחת את הויטמין, חד משמעית יש עוד ירידה בזיכרון די מהר. שימו לב - ויטמין E מטבעו קצת מדלל דם (למי שזה רלוונטי בשבילו)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    active brain

הוספת תגובה

• active brain - תגובה

מיכל רוקר
    02/03/2014

בוקר טוב דפנה,
    תחילה תודה על הטיפ הנוגע לויטמין E.
    באשר לתוסף אקטיב בריין, ממליצה תמיד להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע ללקיחת התוסף ממש כפי שכתוב בעלון לצרכן.
    המון הצלחה ובריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיב בריין - המשך

דפנה
    03/03/2014

אז זהו, שאין לי כ"כ רופא מטפל. אני במצב מאוזן, ועושה טיפולי ביופידבק (שמאוד עזרו לי, אגב, אם כי לא פטרו אותי לגמרי מתרופות).
    במקום לגשת לנוירולוג ולשלם הרבה רק כדי לשאול אם ידועה השפעה כלשהי של אקטיב
    בריין לאפילפסיה. אני מבקרת אצל הנוירולוג פעם ב4-5 שנים רק כשצריך משהו רציני.
    אז חשבתי שאולי אצלכם יש קצת ידע בנושא אקטיב בריין ואפילפסיה. את יודעת משהו על תגובות לוואי? אני מטופלת בולפורל ולמיקטל.
    זו רק התעניינות כללית, הרי אין כאן שום דבר מחייב מצידך. רק אם את יודעת אם נרשמו תגובות חריגות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיב בריין - המשך - תגובה

מיכל רוקר
    03/03/2014

בוקר טוב דפנה,
    בעיקרון לא קראתי על תגובות חריגות בפורום הזה ובכלל שנגרמו מאקטיב בריין, אך אין זה אומר דבר.
    ההמלצה שאני יכולה לתת לך היא :
    1. לכתוב את אותה שאלה בפורום אפילפסיה אותו מנהלים רופאים.
    2. לשאול את רופא המשפחה שלך, שלבטח יש לך אחד ואולי הוא ידע להמליץ לך על פעולה כלשהי בין אם להימנע, לקחת או לפנות לנוירולוג מוסמך להתייעצות.
    בהצלחה יקירה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקטיב בריין, שאלה אחרונה

דפנה
    03/03/2014

אני לא ממש מתמצאת באינטרנט וכל ענין הפורומים די חדש לי. לאיזה כתובת לגשת בשביל להגיע לפורום רופאים שהמלצת עליו? אני ממש לא מכירה כלום חוץ מכם.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו