שלום לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    הדר
    21/03/2014

אני בן 23 ואני כותב את ההודעה הזאת בפורום הזה כיוון שאני לא יודע לאיזה גורם לפנות על מנת לאבחן את הבעיה, והחלטתי לנסות כאן.
    מגיל קטן אני כבר זוכר שפעם בכמה זמן, באופן אקראי למדיי, אני מרגיש שאני מאבד את השליטה על הגוף שלי - זה בא לידי ביטוי ברגעים שנמשכים משהו כמו 20 שניות שבהם אני חש חוסר שליטה על יד ימין המתכווצת לכדי אגרוף, חוסר שליטה על הפנים כך שהפה מתעוות וקושי ללכת באופן רגיל. כמו כן, התחושה הכללית היא מאוד מוזרה כשזה קורה ואני מרגיש כאילו אני לא מודע לסביבה, כמו במין חלום.
    אחרי שזה עובר לוקח לי קצת זמן לחזור לעצמי ואני ממשיך כרגיל בחיי..
    מעולם לא הלכתי להתייעצות אצל רופא בנושא, כיוון שבסך הכל אני מצליח לנהל חיים רגילים אך לאחרונה המקרים האלו חוזרים בתדירות גבוהה יותר מבעבר.
    היו לי גם הפסקות של כמה שנים בלי המקרה שתארתי והיו תקופות עם ריבוי מקרים כאלו.
    הנושא די מדאיג אותי ואני לא יודע אם יש לכך השלכות והאם אני זקוק לטיפול.
    אודה לכם אם תתנו לי יעוץ בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

• שלום לכולם - תגובה

מיכל רוקר
    24/03/2014

שלום הדר,
    מהתיאורים שלך אני בהחלט ממליצה לך לפנות לטיפול רפואי אצל רופא נוירולוג המתמחה האפילפסיה.
    מכיוון שאינני רופאה אני מעדיפה שלא לקבוע בצורה נחרצת בנוגע למהות המקרים הללו ועל כן מפנה אותך לרופא מקצועי.
    אתה מוזמן לכתוב את הפניה שלך גם בפורום של אפילפסיה אותו מנהלים רופאים נוירולוגים המתמחים באפילפסיה והם ידעו לומר לך בדיוק במה מדובר.

מאחלת לך שפע של בריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו