מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי ניתוחאחלה חמודה25/03/2014
היי חבר'ה, איפה ניתן לקבל מידע אודות ניתוחי אפילפסיה?
במידע אני מתכוונת ל:
שמות של מומחים בארץ,
סוגי הניתוחים,
ובעיקר בעיקר: המלצות וחוות דעת אישיות של אנשים שנותחו.
אשמח לתשובות!!
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית החולים הדסה עין כרם ד"ר דנה אקש
אור25/03/2014היי,
גם אני התעניינתי בנושא,
את צריכה לפני זה לעבור בדיקת eeg כשאת מאושפזת ומחוברת לאלקטרודות.
מה קורה בבדיקה ( מחכים להתקף והוא לא בא לרוב)
פתרונות הרופאים - הורדת כדורים (לא מומלץ לדעתי היום מניסיוני כיוון שאני קיבלתי התקף מאוד גדול שהנזק שהוא גרם לא היה שווה את הסיכון, מה גם שיש דרכים אחרות ליצור התקף: חוסר שינה אלכוהול פליקרים ועוד)
ישנו את ד"ר פריד שהוא מנתח גדול ומנושא בעל שם עולמי בבית חולים איכילוב ואת ד"ר דנה אקשטיין בבית החולים הדסה עין כרם.
אל תפלי בפח של הורדת כדורים כיוון שזה מאוד מסוכן. לי אישית לקח 15 יום עד קבלת ההתקף ויום לאחר מכן שיחררו אותי מהסיבה הבאה:
חוסר התאמה לניתוח שאגף בחו|"ל התנאים כן עומדים בקריטריונים.
את צריכה להיות ב75% סיכוי להצלחה 20% לשיפור ו5% לסיכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה את התשובה אבל...
אחלה חמודה30/03/2014היי אור, אני ממש מעריכה את התשובה אבל היא לא עונה לשאלתי כלל.
אני מתעניינת לגבי ניתוח בגלל שכבר נערכו כל הבדיקות והפגישות עם מומחים (בדיוק כמו שציינת) והומלץ ניתוח.
מכאן מגיע הצורך לשמוע מידע מאנשים שכבר עברו את הניתוח או שמכירים אתרים טובים שמרוכז בהם מידע מועיל...
אז.. מישהו יכול לעזור? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי...ו...
יעלוש30/03/2014שלום!
עברתי ניתוח ומרוצה אך ישנם כמובן השלכות... לכתוב קצת קשה...
מוזמנת בכיף להשאיר מייל/טלפון ואצור קשר...יש לא מעט שכבר שוחחו איתי.
גם אני לפני הניתוח שוחחתי! חשוב מאוד!!!
כמובן שהלכתי להכי טובים.. למרות שהייתי אצל פר' בצפון הוא הפנה אותי למומחים אחרים הכי טובים!!
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדרך אגב עברתי לפני שנה בערך...
יעלוש31/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)