מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירולוג ונפרולוגליאת08/04/2014
שלום רב, הנני לאחר התקף אפילפסיה בנוסף להיותי מושתלת כליה. אודה לעזרה במציאת רופא עבורי מבחינת מכלול התרופות הרב שאני לוקחת ותופעות הלוואי שמתנגשות בין הכדורים. בתודה מראש ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוג ונפרולוג - תגובה
מיכל רוקר15/04/2014בוקר טוב ליאת,
האם כיום יש לך אפילפטולוג אצלו את מטופלת?
היכן בארץ את מתגוררת? האם את מחפשת אפילפטולוג במקום מגורייך או מוכנה לנסוע לשם טיפול אצל רופא טוב?
מנסיוני רופאים אמורים להביט על התיק הרפואי שלך ולהתאים לך את התרופות כך שלא יהיו התנגשויות.
אבל, ממליצה לך להדגיש ולהזכיר לרופאים המטפלים בך את מכלול התרופות אותם את נוטלת.
בנוסף ולצערי הרב, אי אפשר להימנע מתופעות לוואי של תרופות אפילפסיה (לגבי התרופות הקשורות לנפרולוגיה אין לי מושג).
מאחלת לך חג שמח והמון בריאות,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
ליאת15/04/2014היי מיכל תודה על התגובה והאכפתיות, יש לי רופא כיום שאיננו עוזר לי, לא אכפת לי לנסוע לכל אזור בארץ, הנני מתגוררת בת"א, בתודה מראש, ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה - תגובה
מיכל רוקר17/04/2014היי ליאת,
בשמחה ובכיף!
אני יודעת שיש מספר רופאים מעולים באזור המרכז, אמנם לא התנסתי בטיפול אצלם אך הם נחשבים בעיניי רבים כמעולים. אחת מהן היא פרופ' מירי נויפלד ורופא נוסף הוא ד"ר אילן בלאט.
ממליצה לך לעיין בתשובות של אנשים בפורום, אנשים שחיפשו ממש כמוך רופא מעולה והם ממליצים על שני רופאים אלה שציינתי ועוד.
חג שמח ומלא בריאות,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
ליאת06/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)