מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף אפילפסיהיואל27/05/2014
שלום
אבקש את עזרתכם בקבלת מידע אודות התקף אפילפסיה שחווינו עם הבן הגדול בפעם הראשונה למרות שבהסתכלות לאחור מסתבר שהיו סימנים רבים מוקדמים. יש לי הרבה שאלות בעניין.
נאמר לנו ללכת למעקב נוירולוגי. רוצה לברר על נוירולוג טוב. אני בכללית. מצד שני לנוירולוג טוב צריך לחכות חודשים עד לקביעת תור, נכון?
קראתי באינטרנט מה עושים במקרה של התקף. אבל כל מה שקראתי עדיין לא עונה על כל סימני השאלה שיש לנו בעקבות ההתקף שאנחנו עברנו עם הבן.
מה לגבי התרופה? הוא קיבל דפלפט כרונו 750 מ"ג. פעם ביום. הוא בן 21. משקל 65 ק"ג. האם המינון גדול? מה לגבי תופעות לוואי? עשינו בדיקת דם. CPK יצא 476 וקריאטינין יצא 1.22 . האם זה לא גבוה מדיי? האירוע קרה ביום שישי. והבדיקה היתה ביום ראשון. ביום שישי בביח CPK היה 300 לפני לקיחת התרופה. וביום ראשון אחרי פעמיים שלקח את התרופה CPK היה 476.
אבקש את עזרתכם בקבלת מידע.
האם תוכלו ליצור איתי קשר לטלפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף אפילפסיה - תגובה
מיכל רוקר27/05/2014שלום יואל,
בהחלט ממליצה לך על מעקב נוירולוגי אצל נוירולוג המתמחה באפילפסיה. אמנם יתכן שדרך הקופה ייקח לך מספר חודשים להגיע לרופא אך למיטב ידיעתי, במידה ובנך חבר בקופת חולים מגיעים לו מספר ביקורים פרטיים אצל רופא מומחה בשנה עם החזר כספי מהקופה.
לגבי תוצאות בדיקות הדם, זה כבר תחום התמחותו של רופא, ממליצה לך להפנות את השאלה הזו לרופאים בפורום המקביל לנו שנקרא "אפילפסיה".
רק בריאות,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחטיפת התקף 1
שק08/07/2014לא הייתי ממליץ על הליכה לנורולוג אחרי התקף 1.
ישנם אנשים(שאני מכיר אישית) שחוטפים התקף 1 בכל החיים.עדיף לחכות לשני
התרופות שמקבלים למחלה גורמים להרבה תופעות לוואי.
דפלפט כרונו מכיל שומן.
ישנם תרופות שתופעות הלוואי שלהם עלולה לגרום להתקף גם כן(כמו לדוגמא שינוי רמת המלחים בגוף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)