מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת מה אם לבטוח בנוירולוגציפי22/06/2014
שלום ,
אני כבר מאובחנת שנה באפילפסיה.. עכשיו חזרתי מפגישה עם הנוירולוג ואני לא כ"כ מרגישה בנוח לבטוח בו.. הוא מציף אותי בכדורים( לפחות ככה אני מרגישה - בתור אחת שלא לא לוקחת אקמול) בבוקר אני לוקחת טופיתרים 100 גרם (אז גילינו שזה מרזה אותי בטירוף - אני שוקלת 46 קילו) אז הוא ניסה לאזן אותי אם תרופה שמשמינה דפלפט שאותה אני לוקחת בערב יחד עם עוד כדור של טופיפתרים.. הוא אמר לי שהמטרה שלו זה להוריד את הטופתרים.. בנתיים קופצות לי העניים עקיר עיין שמאל הוא אמר שהוא לא יודע אם זה התקפים אפליפתים או עייפות... יכול להיות כל זה????
או שרק אני מרגישה שאני חיה בלללנד??
אני אמא לשניים הכדורים האלה הורגים אותי... אני שונאת אותם... אם הם לא היו יכול להיות שהייתי היום בהריון שלישי נמאס לי!!
רוץ מרצידות בעניים אין לי כלום אז פעם בה יש לי התקף גדול ... אז אם הוא לא יעבור תוך השנתיים האלה ואני יהיה תקועה אם כדורים לכל החיים אני אהיה מאוד מתוסכלת.... ולא נדבר על זה שהרופא הזה עוד לא איזן אותי...
זהו הוצאתי הכל החוצה...
שנה של תיסכול עמוק...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודעת מה אם לבטוח בנוירולוג - תגובה
מיכל רוקר22/06/2014שלום ציפי,
עצה רפואית אין ביכולתי לתת לך, רק עצה ממטופלת למטופלת. במידה והאבחון והטיפול של הנוירולוג שלך לא מספקים אותך ואף גורמים לך ליותר נזק מתועלת ממליצה לך לפנות לרופא אחר לחוות דעת נוספת.
המון בריאות ובהצלחה,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי מקרה דומה
שק25/06/2014אם זה בעיה של תרופה אז יכול להיות שאת לוקחת יותר מדי - בדקת כמות בדם?
היה לי מקרה דומה עם טגרטול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)