מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה ובחירת מקצועגנית13/04/2008
יש לי ידיד שהוא חולה אפילפסיה שסיים לא מזמן צבא. יש לו התקפים שמתרחשים במהלך היום (הוא היה ללא התקפים במשך שנה אולם לאחרונה קיבל התקף). הוא הוציא תעודה מקצועית של טבח. ומעוניין לעבוד במקצוע. הייתי רוצה לדעת:
האם זה בטוח עבורו לעבוד במטבח , עם כלי מטבח חדים וליד תנורים חמים.
2. האם יש כללי בטיחות מיוחדים שאנשים עם אפילפסיה יכולים להתנהג על פיהם כשהם במטבח.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח? בערבון מוגבל
יוסי אונטרמן14/04/2008שלום גנית
במקרים מעין אלו חשוב לפעול לפי ההגיון הבריא. בכל מקרה כדאי לעשות מאמץ להגיע לאיזון מקסימלי. כאשר יש התקפים שמתרחשים במשך היום עבודה ליד תנורים חמים ומכשירי חיתוך חשמליים אינה מומלצת ויש בזה מין הסיכון. לעומת זאת אם חבריו לעבודה מודעים לנושא ועירניים מאד ויש לידיד שלך "אאורה"- תחושה מוקדמת לפני התקף זה מסוכן פחות.
בכל מקרה נדמה לי שרצוי שלידיד שלך יהיה מקצוע נוסף למקרה שבגלל האפילפסיה יהיה לו קשה לעבוד או להתקבל לעבודה בתחום. לפעמים לא כדאי להכנס עם הראש בקיר אלא לעקוף אותו.
בהצלחה!
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)