איזון תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון תרופתי
    גנית
    14/04/2008

קודם רציתי לומר תודה על שענית לשאלתי. שוב אני רוצה לשאול בקשר לבחור שאני מכירה שכפי שהזכרתי היה ללא התקפים, ביום, מזה כשנה ורק לאחרונה קיבל התקף . הוא סיפר לי שלאחר כ3 חודשים לאחר שקיבל את ההתקף האחרון . הרופאה שלו הפסיקה לו בהדרגה את התרופות למחלת האפילפסיה . ואז כעבור שנה מאז אותו התקף שוב הוא חווה התקף. שאלתי היא האם מנסיונכם זה הוא טיפול יעיל . האם לא היה נכון שהוא יפסיק לקחת את הכדורים רק לאחר מספר שנים ללא התקפים.

בתודה מראש ,
    גנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזון תרופתי

הוספת תגובה

• יש בדרך כלל ויש יוצא מן הכלל

יוסי אונטרמן
    15/04/2008

שלום גנית

אדגיש שאני לא רופא אבל מכיר את נושא האפילפסיה. בדרך כלל נוטים לבחון הפסקת תרופות לאחר איזון של שנה או שנתיים. אבל חשוב לזכור שמטרת הטיפול היא שיפור איכות החיים של המטופל. לפעמים מטופל רוצה בהתיעצות עם רופא לקחת סיכון ולהפחית את התרופות בניגוד למה שמקובל . חשוב לזכור שאנשים עם אפילפסיה סוברנים להחליט לגבי גופם ובסופו של דבר ההחלטה היא שלהם.

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו