המשך תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תגובה
    יואב
    25/08/2014

ראשית כל תודה רבה על תגובתך! שנית במשך 7 השנים ערכתי בדיקות מקיפות אצל רופא מומחה והתברר לי שכתוצאה מהאורך חיים הנ"ל שמש תריגר למחלה.זאת אומרת שיש בידי בדיקות המוכיחות שלא היה לי לפני זה אפילפסיה ולאחר עבודה במשמרות וחוסר שינה לחץ וכו ישנה אפילפסיה.שנית לאחר התחיבות מצד ליבנת פורן שהכן מדובר במקרה שאני יכול לקבל אחוז נכות.שילמתי לפתיחת תיק ולאחר התרוצציות מרופא לרופא כעבור 5 חודשים כשבנו לי את התיק לתביעה נמסר לי שלאחר סיכום אם שני רופאים שלהם הם לא יכולים להוכיח טענה שכזות.אני חיפסתי בכמה מקומות\מאמרים המקשרים בין אפילפסיה ללחץ חוסר שינה עבודה תחת לחץ וכו ולא מצאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך תגובה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

מיכל רוקר
    25/08/2014

ממליצה לך לנסות לתבוע את זכויותיך לבד או לפנות לחברה המתחרה של פורן, "זכותי" ואולי יש עוד, חוץ מזה אתה יכול גם לחפש עורך דין המתמחה בתביעות של ביטוח לאומי.
    מלבד זאת אם יש לך אישור מרופא מומחה לאפילפסיה שאורח חייך דאז הוא שהיווה טריגר לפרוץ האפילפסיה, אינני מבינה מדוע יש צורך במחקרים בתחום. על אחת כמה וכמה שידוע כי חוסר שינה ואורח חיים לחוץ מהווים טריגר לאפילפסיה.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו