שרות צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרות צבאי
    נעמה
    14/09/2014

שלום

הבן שלי אמור להתגייס בעוד כחודש, ההתקף הראשון שלו היה לפני פחות משנה והשני לפני חצי שנה ומאז הוא לוקח דפלפט .
    כך שהוא כבר עבר את כל המיונים של הצו הראשון וההמשך (טיס, סיירות וכו) ואז הורידו לו פרופיל ל- 45.

הוא בטוח שהוא לא יעשה שום דבר חשוב או מעניין בצבא. ואני מחפשת מישהו שיכול לתת לו תקווה לפני הגיוס, שלא יוותר לעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרות צבאי

הוספת תגובה

• שרות צבאי - תגובה

מיכל רוקר
    14/09/2014

שלום נעמה,
    האם הוא בדק איזה תפקידים בעלי משמעות קיימים גם עבור בעלי פרופיל 45?

יום נעים,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה לפני צבא

סם
    30/09/2014

פרט לפרופיל הרפואי יש מדד שבודק את מנת המשכל של החייל לפני גיוס.
    בקביעת תפקיד צבאי לא תמיד מתחשבים בפרופיל(ישנם תפקידים שלא יוכל להיות כמו נהג,קרבי). גם אני חטפתי אפילפסיה לפני צבא ולי התחשבו ברצון שלי לשרת ונתנו לי תפקיד של פרופיל 64.
    במידה וההתקף היה מס' חודשים לפני גיוס הטעות היחידה היה לדווח על המחלה לצבא לפני הגיוס. היה צורך לדווח אחרי הגיוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו