נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נהיגה
    חנה
    15/09/2014

שלום.
    באמצע חודש יוני עברתי התקף פרכוסים ראשון. מאז עברתי עוד כמה ואובחנתי כחולת אפילפסיה. (אני בת 39).
    נאמר לי שאסור לי לנהוג ולשחות במשך שנה. אני מנסה למצוא פיתרון חוץ מנסיעות באוטובוסים וחשבתי על אופניים חשמליים ו/או קלנועית וזאת מכיוון שמהבית שלי לעבודה לוקח מינימום של שעה וארבעים וחמש דק נסיעה באוטובוס (כאשר ברכב לקח לי כעשרים דקות).
    האם מותר לאדם שרק אובחן באפילפסיה לרכב על אופניים חשמליים או לנהוג בקלנועית?. התחלתי תרופה חדשה בשם טרילפטין שבתקווה תפתור את בעיית הפרכוסים.
    כל עזרה תתקבל בברכה.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נהיגה

הוספת תגובה

• נהיגה - תגובה

מיכל רוקר
    17/09/2014

שלום חנה,
    ממליצה לך לחשוב על כלי רכב שיהווה את הכי מעט סיכון כלפיך וכלפי אחרים במידה ואת מקבלת התקף.
    באופן אישי לא הייתי ממליצה על האופניים החשמליים או הקלנועית כי הנהיגה עליהם נעשית על הכביש ואז אין כל שוני בינם לבין רכב.
    במידה ומדובר בשנה בלבד ואת כרגע מאוזנת עם הטרילפטין ממליצה להמשיך לנסוע באוטובוסים.
    בריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו