חרדה בזמן התקף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בזמן התקף
    ריקי
    16/09/2014

שלום רב!

ביתי סובלת מאפילפסיה. תודה לאל כעת מאוזנת. למרות הכל אני אמא שלה תמיד בחרדות.
    היום לחרדתי קראתי כתבה בדיעות אחרונות על חייל שנפטר (לא עלינו) מהתקף אפילפסיה.(הכבתבה היא שיכירו בו כחלל היות וזה נגרם מחוסר שינה).
    אני נבהלתי מאוד כמובן היות ונאמר לי במפורש ע"י הפרופסורית שמטפלת בבתי שלא "מתים מזה" כדבריה.מה נכון?????

תודה ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בזמן התקף

הוספת תגובה

• חרדה בזמן התקף - תגובה

מיכל רוקר
    16/09/2014

שלום ריקי,
    מה שנכון זה מה שהפרופסורית אמרה, ברוב המכריע של המקרים.
    לצערי הרב התקשורת אוהבת לעשות פרובוקציות והמלצתי אליך היא לקחת בעירבון מוגבל את הכתוב שם.
    בריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ריקי

נני
    23/09/2014

תשובתה של מיכל אמנם מרגיעה אך אינה מדויקת.
    מקרים של מוות כתוצאה מהתקף הינם נדירים אך קיימים.
    ישנם סוגים רבים של אפילפסיה ומעל 40 סוגים של התקפים, בינהם התקפים קשים יותר ופחות.
    בעוד שרוב ההתקפים הכוללים איבוד הכרה (וכאמור- לא כל ההתקפים הם כאלו)
    אורכים מספר שניות עד דקה וחצי,
    ישנם אנשים עם אפילפסיה הסובלים מהתקפים קשים יותר- ארוכים משמעותית וכוללים הפסקת נשימה. כמו כן נמצא כי בחלק מהמקרים בהם נפטר חולה כתוצאה מהתקף, זה כי אותו חולה לקה בכשל גנטיבין המוח ללב.
    רוב הסיכויים שלבתך אין התקפים כאלו ואינה סובלת מכשל גנטי. כאמור- זה מאד מאטד נדיר.
    יכולות להיות סיבות נוספות שהביאו לפטירתו של החייל, מאחר ואין לנו פרטים על המקרה לא נוכל להתייחס לכך באופן ספציפי.
    כך או כך להציג את זה כאילו התקשורת מנפחת דברים סתם, כאשר העובדות לא נגד עינינו, זה לא נכון בהכרח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו