מדיתג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיתג
    חנה
    18/09/2014

שלום,
    לפני מס ימים אובחנתי באפילפסיה. הוצע לי ללכת עם צמיד/שעון וכיו"ב. באתר של מדיתג ראיתי שעון שיש לו אפשרויות שונות למקרה שיקרה משהו ומישהו ימצא אותי. מכיוון שהוא מאד יקר רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע משהו על שעון זה.
    כל עזרה בנושא יתקבל בברכה.
    תודה והמשך יום מקסים לכולם!!
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיתג

הוספת תגובה

• מדיתג - תגובה

מיכל רוקר
    18/09/2014

שלום חנה,
    אני באופן אישי לא הייתי ממליצה לך לרכוש תג כזה כי אף אחד לא יודע מה המשמעות שלו, אלא אם הצמיד/ שעון מוצא חן בעינייך באופן אישי למטרות יופי.
    במידה ואת רוצה משהו שישמור עליך כולל קשר עם אנשים קרובים אליך אשמח לקשר אותך עם חברה המוכרת לחצני מצוקה שהם גם טלפון נייד מזערי. בתור בעלים גאה של מכשיר כזה, אני מוצאת שהם הרבה יותר יעילים מצמיד אנונימי.
    הרבה הצלחה ובריאות,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד מצוקה

חנה
    19/09/2014

שלום.
    אשמח לקבל אינפורמציה לגבי הטלפון/מוקד מצוקה.
    תודה וסופשבוע נעים.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד מצוקה - תגובה

מיכל רוקר
    21/09/2014

היי חנה,
    את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל ואפנה אותך לחברה.
    שבוע מקסים ושנה טובה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חנה

נני
    23/09/2014

אני דווקא כן הייתי ממליצה ללכת עם צמיד רפואי.
    על אף שלא רבים מכירים את הצמיד, יש את אלו שכן ושמעתי ממקור ראשון על מקרים בהם זה עזר.
    כמו כן, ככל שנלך יותר עם הצמיד, כך המודעות לשימוש שלו תגדל.
    אני הולכת עם צמיד של מדיתג - צמיד ספורט בצבע אדום.
    כתוב עליו 'אפילפסיה' 'להשכיב לצד' ושם ומספר נייד של בעלי כך שאם קורה לי משהו יכולים להתקשר אליו.
    יותר ויותר אנשים עונדים צמידים אלו, ממש לפני מספר חודשים 'מרכז החינוך לאפילפסיה' בסורוקה יצא במבצע וחילק כמות נכבדה של צמידים אלו בחינם.
    לצערי המלאי תם.
    צמידים אלו באתר של מדיתג עולים 164 ש"ח.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו