רופא מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא מתאים
    מירב
    06/10/2014

שלום, אני חדשה בפורום ומקווה שזה המקום הנכון לשאול את שאלתי. אני חולת אפילפסיה מגיל 23 ומטופלת אצל אותה רופאה מאז (עליי לציין שהיא מאד מקצועית וידועה בתחום). בשנתיים האחרונות לא נפגשתי איתה בצורה סדירה ומאד קשה לקבוע איתה תור (לאחרונה היא החלה היא לעבוד עם מטופלי קופ"ח כללית רק באופן פרטי ובטווח שעות מצומצם מאד). חשבתי לנסות להכיר רופאים נוספים ולקבל חוות דעת שנייה נוספת. מה דעתכם? יש רופאים שההיתם יכולים להמליץ לי עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא מתאים

הוספת תגובה

• תחושת בטן

סמדר
    23/11/2014

שלום לך,

ראשית מאוד הזדהיתי עם העובדה שדבר גילוי האפילפסיה הוא בגיל יחסית מאוחר בחייך (לפחות כך אני רואה זאת).

מכיוון שהגילוי אצלי היה מאוחר והיו נסיבות קצת שונות מחולים אחרים תמיד אבל תמיד דאגתי לקבל חוו"ד שניה ואפילו שלישית מרופאים הכי בכירים בתחום והנוירולוגיה ובתחום האפילפסיה בכלל.

אינני רוצה לנקוב בשמות אך בהחלט שלא חסכתי כספים כדי לקבל עוד ועוד חוו"ד.

לכל הרופאים - הפרופ' שהלכתי אליהם בעלי היה מתלווה אליי לשמוע את דעתם.

הייתה רופאה בקופ"ח ששמעתי שהיא טובה והחלטתי לנסוע (מרחק שעת נסיעה ממקום מגוריי) אליה שהיא תהיה הרופאה המטפלת בי מטעם קופ"ח והרופאים - הפרופ' האחרים יהיו ברקע.

אל הרופאה הזו בעלי לא היה מתלווה אליי, אך משהו בה, משהו בה הרגיש לי כל כך נכון ותמיד המשכתי ופעלתי בעצתה על אף שלפעמים דעתה הייתה מנוגדת למה שרופאים אחרים אמרו - היה לי בטחון מלא בה.

תחושת הבטן לא אכזבה אותי ובאחד המקרים שהלכתי לקבל חוו"ד שניה מפרופ' בכיר לאחר שהיא עלתה על ממצאים מסוימים אותו פרופ' התקשר לרופאה לנייד ואמר לה כל הכבוד לך!!! מדהים!!! איך עלית על זה.... וגירש אותי מחדרו ואמר לי את לא צריכה את החוו"ד שלי.

אז המלצתי - לכי עם תחושת הבטן שלך, מי מקשיב לך מי רואה את מה שמתחולל בך פנימה ואל תלכי על הטייטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירב
    24/11/2014

סמדר תודה על דבריך :) . בסוף בחרתי להישאר עם הרופאה שלי, שמכירה אותי הרבה שנים. מירב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו