מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלאה21/04/2008
שלום רב,
יצאתי לדייט ראשון עם בחור. הוא אמר שהוא חולה אפילפסיה. הוא דווקא מוצא חן בעיני אבל אני לא יודעת לא יודעת אם כדאי לי להתחיל קשר עם בחור חולה בזה. אני בכלל לא מכירה את המחלה הזו..
בתור בת זוג של חולה אפילפסיה מה יהיה עלי לראות ולעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייט
יסכה מוניקנדם-גבעון22/04/2008שלום לאה
יישר כח על היחס הפתוח שלך לאפילפסיה.
ההחלטה אם להמשיך עם בחור עם אפילפסיה, היא החלטה שלך. כאשר מדובר על אנשים מאוזנים (ללא התקפים שנה-שנתיים) האפילפסיה לא משפיעה על מהלך החיים ולכן אין סיבה אמיתית להרתע מקשר עם אדם עם אפילפסיה.
כאשר יש יותר התקפים הגישה להתקף היא המשמעותית. יש אנשים שאחרי כל התקף מתייאשים וקשה להם ולסביבה להתמודד. ויש כאלו שרואים בהתקף "הפסקת קפה" וממשיכים עם שגרת חייהם.
כדאי לך לברר עם הבחור מה גישתו.
לגבי ידע נוסף-ש הרבה מאוד חומר באתר שלנו, החל מ"[a href='http://www.epilepsy.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=bfd6d0f0-17fb-4cdd-b576-739a05b065a1&page=6a8db319-2052-47ca-9ab8-20ccd8189758&fol=03413c5b-7fbb-4a40-b99a-913573bddb8e' id='link']מה לעשות בזמן התקף"[/a]
וכלה במידע רפואי.
אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לפנות אלינו!
בהצלחה
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני גם חולת אפילפסיה
רחלי24/04/2008היי חג שמח...
א. בהצלחה.. לשניכם.
ב. אני גם חולת אפילפסיה ואני לומדת עובדת ויש לי חבר 5 שנים בתחילת הקשר הייתי מקבלת התקפים והוא ראה את זה. ועכשיו הוא יודע איך להתמודד עם זה... חוצמזה יש מלא סוגים של התקפים!!!! יש אין ספור התקפים תשבי איתו ותדברי איתו על סוג ההתקפים שלו הכל בחיים תלוי בגישה שלך ושלו אם אתה מונע מעצמך דברים או שלא (כמו שזה נשמע... עצם הפתיחות שלו לא נראה ליע שהוא מתבייש מונע מעצמו דברים)....
בכל אופן בהצלחה לשניכם תזכרי גם שהעולם מלא בהפתעות ולפעמים יוצאים עם בנ"א בריא ויכול לקרות משהו במהלך החיים ח"ו לכן לכל אחד יש את השק שלו ואם אתם מתייחסים לזה כמשהו שולי בחיים זהב באמת שולי!!! חג שמח רחלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)