שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לאה
    21/04/2008

שלום רב,
    יצאתי לדייט ראשון עם בחור. הוא אמר שהוא חולה אפילפסיה. הוא דווקא מוצא חן בעיני אבל אני לא יודעת לא יודעת אם כדאי לי להתחיל קשר עם בחור חולה בזה. אני בכלל לא מכירה את המחלה הזו..
    בתור בת זוג של חולה אפילפסיה מה יהיה עלי לראות ולעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דייט

יסכה מוניקנדם-גבעון
    22/04/2008

שלום לאה

יישר כח על היחס הפתוח שלך לאפילפסיה.
    ההחלטה אם להמשיך עם בחור עם אפילפסיה, היא החלטה שלך. כאשר מדובר על אנשים מאוזנים (ללא התקפים שנה-שנתיים) האפילפסיה לא משפיעה על מהלך החיים ולכן אין סיבה אמיתית להרתע מקשר עם אדם עם אפילפסיה.
    כאשר יש יותר התקפים הגישה להתקף היא המשמעותית. יש אנשים שאחרי כל התקף מתייאשים וקשה להם ולסביבה להתמודד. ויש כאלו שרואים בהתקף "הפסקת קפה" וממשיכים עם שגרת חייהם.
    כדאי לך לברר עם הבחור מה גישתו.
    לגבי ידע נוסף-ש הרבה מאוד חומר באתר שלנו, החל מ"[a href='http://www.epilepsy.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=bfd6d0f0-17fb-4cdd-b576-739a05b065a1&page=6a8db319-2052-47ca-9ab8-20ccd8189758&fol=03413c5b-7fbb-4a40-b99a-913573bddb8e' id='link']מה לעשות בזמן התקף"[/a]
    וכלה במידע רפואי.

אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לפנות אלינו!

בהצלחה
    יסכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני גם חולת אפילפסיה

רחלי
    24/04/2008

היי חג שמח...
    א. בהצלחה.. לשניכם.
    ב. אני גם חולת אפילפסיה ואני לומדת עובדת ויש לי חבר 5 שנים בתחילת הקשר הייתי מקבלת התקפים והוא ראה את זה. ועכשיו הוא יודע איך להתמודד עם זה... חוצמזה יש מלא סוגים של התקפים!!!! יש אין ספור התקפים תשבי איתו ותדברי איתו על סוג ההתקפים שלו הכל בחיים תלוי בגישה שלך ושלו אם אתה מונע מעצמך דברים או שלא (כמו שזה נשמע... עצם הפתיחות שלו לא נראה ליע שהוא מתבייש מונע מעצמו דברים)....
    בכל אופן בהצלחה לשניכם תזכרי גם שהעולם מלא בהפתעות ולפעמים יוצאים עם בנ"א בריא ויכול לקרות משהו במהלך החיים ח"ו לכן לכל אחד יש את השק שלו ואם אתם מתייחסים לזה כמשהו שולי בחיים זהב באמת שולי!!! חג שמח רחלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו