דפאלפט אחלה מהמלאי? החלפה לכרונו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפאלפט אחלה מהמלאי? החלפה לכרונו
    רובי
    16/11/2014

שלום,
    אני מטופל כבר יותר מעשרים שנה בדפאלפט 500 מ''ג *3. אני לוקח אחד בבוקר ושניים בערב.
    בשלושת החודשים האחרונים קשה יותר ויותר להשיג את הדפאלפט, והיום כאשר נגמרו לי כל הכדורים רופאת המשפחה החליפה לי ב 'דפאלפט כרונו'. היא לא היתה סגורה על עצמה האם הן זהות, ובבית המרקחת אמרו לי שבגלל שזה שיחרור מושהה השימוש אולי אחר.
    האם משהו מכיר דבר כזה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דפאלפט אחלה מהמלאי? החלפה לכרונו - תגובה

מיכל רוקר
    16/11/2014

גם אני השתמשתי לפני שנים רבות בטפלפט הרגיל ואז החלפתי לכרונו.
    ההשפעה זהה רק שהכרונו מתפרק בגוף בהדרגה, מה שהופך אותו ליעיל יותר.
    אבל כמובן כמו תמיד צריך להתייעץ עם הרופא ואם הוא לא יודע אז להחליף רופא.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלרופאה "נראה שהן זהות"

רובי
    16/11/2014

הבעיה שהרופאת המשפחה (המחליפה יש לציין) לא נראתה כמבינה יותר מדי בעניין. הדפאלפט הרגיל אזל לי, ומכייון שאני יציב כל כך הרבה שנים, אין לי אפילו נוירולוג שאוכל להתייעץ עימו.
    הרופאה שלחה אותי לשאול את כצט למה לא מיצרים אותו?!?!
    אח"כ הם משקיעים מיליונים בלפרסם שלא נחפש בעצמינו באינטרנט!!
    בקיצור - האם משהוא יודע, ללא לקיחת אחריות וכו וכו וכו, האם התרופות הן ברות החלפה במינון ובדרך וזמני הלקיחה? רק עד שאגיע לנוירולוג שיודע משהוא. החוסר אונים פה משגע אותי!
    על הכרונו כתוב שהיא שוות ערך ל 500 מ"ג סודיום וולפרט (ההרכב של דפלאפט)

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפלפט רגיל לעומת כרונו

רובי
    16/11/2014

טוב,
    התייעצתי עם נוירולוג, שאת מספרו מצאתי באינטרנט, שהיה אדיב ומקצועי (עד כמה שניתן לברר את מצבי בטלפון :)) שהסביר לי שהתרופות דומות, כן הפנו אותי במרפאה לרופא שהבין קצת יותר מהרופאה הקודמת ושינה לי את המינון במעט.
    בכל מקרה, כנראה שהגיע הזמן לחזור למעקב נוירולוגי מסודר :)
    תודה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו