מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעיון לפתרון בתחום הבריאותshirush20/11/2014
שלום לקוראי הפורום
אני לומדת מערכות מידע ואשמח לשמוע מכם על קושי או רצון לפתור בעיה מסוימת שלדעתכם ניתן יהיה לפתור אותה באמצעות אפליקציה או מערכת כלשהי.
אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה מצידכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפליפסיה - אפליקציה
סמדר23/11/2014אני חולת אפילפסיה אשר עמידה לטיפול תרופתי.
במסגרת הטיפולים שאני מקבלת אני נדרשת לבצע מעקב אחר כמות ההתקפים שלי בכל יום ולעדכן את הרופאה המטפלת אחת לחודשיים אלא אם חלה החמרה משמעותית.
ההתקפים שלי הם התקפים קלים עד כדי כך שאני אפילו נוהגת (בבדיקה הוידאו אי.אי.ג'י האחרונה שעשו לי ביום מסוים היו לי 20 התקפים).
בכל מקרה, ישנו דף מעקב (קרטון) שבו אני נדרשת לכתוב איזה סוג התקף היה לי ומה היתה התחושה שלי (במידה ולא הייתה זהה להתקפים הרגילים שלי).
הקרטון הזה לא ממש אפקטיבי לבחורה כמוני (וחולים נוספים כמוני שעמידי לטיפול תרופתי ונדרשים לבצע מעקב יום יומי) שבכל פעם מחדש נאלצת לרוץ אל התיק / הארנק המגירה או כל מקום אחר שזה נמצא.
האפליקציה שניתן לעשות לחולים כמוני (גם במחלות אחרות) - שבלחיצה על כפתור בנייד יהיה עדכון כי היה התקף (או רמת הסוכר למשל לא הייתה תקינה) וגרף יומי, שבועי, חודשי אשר מציין את כמות ההתקפים שהיו לי.
כמו כן, עושה חתכים באילו שעות יש לי יותר התקפים , מה יכולים להיות הטריגרים (למשל - הערה באפליקציה, התקף לאחר מחסור בשינה, לאחר מעבר מחום לקור, לאחר אכילת מלוח, בקולנוע, אורות מהבהבים ועוד...)
את הגרף / הדיווחים ניתן להעביר באמצעות מייל לכל גורם רלוונטי.
(למה בנייד? כי בעידן של היום הנייד הוא "החיים" שלנו והוא הכי זמין לנו)
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)