מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברקהניר29/11/2014
שלום,
שמי ניר אני בן 24 ומאובחן באפילפסיה מגיל 17.
כיום אני כבר יציב ללא התקפים כמעט 3 שנים, עם תרופות.
יחד עם זאת, פעם בכמה שבועות אני מרגיש לשנייה-שתיים כאב חד ברקה השמאלית.
הרופא שלי התייחס לזה בביטול, אמר משהו בסגנון "בסדר לכולם יש כאבי ראש".. אבל זהו לא כאב ראש רגיל, ואני מתאר לעצמי שיש לזה קשר הדוק לאפילפסיה.
אשמח לדעת האם זה קרה לאנשים נוספים, ומה נאמר להם בנושא?
תודה רבה והמשך סוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברקה - תגובה
מיכל רוקר23/12/2014שלום ניר,
האם ניסית לגשת לקבל חוות דעת אצל אפילפטולוג אחר?
האם יש לך תופעות נוספות מלבד הכאב החד?
האם הוא מגיע בעקבות משהו ? עייפות, מתח, לחץ וכו'
לילה טוב,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ברקה
שמואל29/12/2014באמת כדי לנסות כמה נורולוגים(ביחוד כאלה המומחים לאפילפסיה)
זה יכול להיות קשור לתרופות..
הנורולוגים אינם מומחים למחלה והם עובדים בצורה של ניסוי וטעייה
קרה לי מקרה דומה עם נורולוגית והחלפתי כמה נורולוגים עד שהם אחד מהם די עזר(לא פתר את הבעיה אבל די עזר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)