מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת אישית ושאלהמיתר18/12/2014
שלום שמי מיתר, אני אהיה בן 18 עוד חודש ואני חולה באפילפסיה מסוג אבסנס.
גילו לי אותה מלפני שנה וזה היה כרעם ביום בהיר מה שנקרא ומאותו יום באותה שנה פשוט קרסתי נפשית אם זה בלימודים, אם זה במבחנים בצבא, ובחיים האישיים בכללי.
לקחתי כדורים שפשוט פגעו לי בזיכרון וזה חלק מהגורם שהביא אותי לכישלון בלימודים ובצבא.
הצבא כמובן לא מוכן לקבל את העובדה שהייתי תחת השפעה של כדורים(טופמקס) אני בטוח שמכירים פה את התופעות לוואי של התרופה שזה איבוד זיכרון ופגיעה ביכולת הקוגנטיבית.
מה שהשאיר אותי על הקרקע זאת משפחתי והדבר שהכי אהוב עליי ספורט.
אני מתאמן במכון כושר כבר 4 שנים, האפילפסיה לא מפריעה לי לעשות את מה שאני אוהב, הגעתי לתחרויות ריצה מטעם בית ספר וסיימתי במקום 41 מתוך 150 בריצת 5 ק"מ. אני גם מתנדב במשטרה והייתי 3 שנים סגן יו"ר מועצת התלמידים בבית ספרי.
המחנך שלי השנה הראה לכיתה סרט שכל אחד צריך לראות הוא נקרא "בחזית הכיתה" מספר על ילד עם תסמונת טוראט איך הוא לא נתן למחלה לנצח ובסוף קיבל את תואר המורה המצטיין של המדינה.
אני חושב שהצבא והמדינה לא נותנים חלון הזדמנויות פתוח לאלה עם המוטיבציה והרצון לתת ולהשפיע והשאלה שלי היא מה אפשר לעשות במצב שלי? הצבא לא נותן לי מבחנים חוזרים, מישהו יכול לעזור לי במציאת פתרון לתקשר עם הצבא?
* מצורף הקישור לסרט ביוטיוב לכל המעוניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת אישית ושאלה - תגובה
מיכל רוקר23/12/2014שלום מיתר,
האם ניסית לשרת בצבא במסגרת של שירות לאומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)