עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה
    בעילום שם
    23/12/2014

שלום,
    רציתי לשאול אם חולי אפילפסיה מסוג פטיט מאל, מאוזנים יחסית ומטופלים תרופתית ששירתו בצה"ל עם פרופיל 45 יכולים להתגייס למשטרה או לשב"ס או שבשום פנים ואופן לא? האם חולי אפילפסיה לא יכולים לעבוד במשרות ממשלתיות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה

הוספת תגובה

• עבודה - תגובה

מיכל רוקר
    23/12/2014

האם ניסית להתקבל למשטרה או לשב"ס? באיזה תפקיד היית רוצה לעבוד במסגרות אלה?
    אותן שאלות נכונות גם לגבי משרות ממשלתיות, זאת משום שקיימים כל כך הרבה תפקידים במסגרות אלה שנראה לי שההתייחסות צריכה להיות יותר ממוקדת.
    באופן כללי אם אתה מאוזן, אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה בעניין ושוב חשוב לבחון את הדברים לגופו של תפקיד ומסגרת.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה

בעילום שם
    24/12/2014

האם יש לך אפשרות לעזור בעניין או להפנות אותי לאנשים שיש להם נגיעה לתחום ויוכלו לעזור? למיטב ידיעתי יש הליך יחיד לקבלה למסגרות הללו והוא על ידי שליחת קורות חיים ואחריהם אם יימצא לנכון, תוזמן למבחני מיון. התפקיד מבחינתי פחות משנה (כמובן בהתחשב במגבלות- לחץ, שעות וכו). לדעתי יש אטימות במוסדות האלה ואין התייחסות לכל מקרה לגופו. גם אין כל כך עם מי לדבר בעניין. למדתי תואר ראשון ושני בקרימינולוגיה ואני מחפשת עבודה בתחום ולכן חשוב לי לדעת אם האופציה של עבודה דווקא שם פתוחה בפניי. ובמידה ולא, איזה אפשרויות תעסוקה אחרות קיימות בנישה זו שיש בהן יציבות ושכר הוגן? תודה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה - תגובה

מיכל רוקר
    25/12/2014

שלום רב,
    האם ניסית לשלוח קורות חיים לתפקיד אליו את מייעדת?
    לצערי אין לי קשרים בעולם התעסוקה הבטחוני.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השדת עבודה

שמואל
    29/12/2014

אם אתה מאוזן ולא חוטף
    אז למה צריך להזכיר בכלל את המחלה
    ואם חובה להזכיר את המחלה אפשר לומר שכרגע אין בכלל וזה היה מקרה חד פעמי
    (ההתקף הראשון שלי היה בגיל 18 ואחריו עברו 6 שנים עד ההתף השני...)
    לא להזכיר את מילה "מאוזן" בראיון עבודה זה נשמע שכל רגע אתה עלול להיות לא מאוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו