מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודהבעילום שם23/12/2014
שלום,
רציתי לשאול אם חולי אפילפסיה מסוג פטיט מאל, מאוזנים יחסית ומטופלים תרופתית ששירתו בצה"ל עם פרופיל 45 יכולים להתגייס למשטרה או לשב"ס או שבשום פנים ואופן לא? האם חולי אפילפסיה לא יכולים לעבוד במשרות ממשלתיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה - תגובה
מיכל רוקר23/12/2014האם ניסית להתקבל למשטרה או לשב"ס? באיזה תפקיד היית רוצה לעבוד במסגרות אלה?
אותן שאלות נכונות גם לגבי משרות ממשלתיות, זאת משום שקיימים כל כך הרבה תפקידים במסגרות אלה שנראה לי שההתייחסות צריכה להיות יותר ממוקדת.
באופן כללי אם אתה מאוזן, אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה בעניין ושוב חשוב לבחון את הדברים לגופו של תפקיד ומסגרת.
בהצלחה,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה
בעילום שם24/12/2014האם יש לך אפשרות לעזור בעניין או להפנות אותי לאנשים שיש להם נגיעה לתחום ויוכלו לעזור? למיטב ידיעתי יש הליך יחיד לקבלה למסגרות הללו והוא על ידי שליחת קורות חיים ואחריהם אם יימצא לנכון, תוזמן למבחני מיון. התפקיד מבחינתי פחות משנה (כמובן בהתחשב במגבלות- לחץ, שעות וכו). לדעתי יש אטימות במוסדות האלה ואין התייחסות לכל מקרה לגופו. גם אין כל כך עם מי לדבר בעניין. למדתי תואר ראשון ושני בקרימינולוגיה ואני מחפשת עבודה בתחום ולכן חשוב לי לדעת אם האופציה של עבודה דווקא שם פתוחה בפניי. ובמידה ולא, איזה אפשרויות תעסוקה אחרות קיימות בנישה זו שיש בהן יציבות ושכר הוגן? תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה - תגובה
מיכל רוקר25/12/2014שלום רב,
האם ניסית לשלוח קורות חיים לתפקיד אליו את מייעדת?
לצערי אין לי קשרים בעולם התעסוקה הבטחוני.
בהצלחה,
מיכל רוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשדת עבודה
שמואל29/12/2014אם אתה מאוזן ולא חוטף
אז למה צריך להזכיר בכלל את המחלה
ואם חובה להזכיר את המחלה אפשר לומר שכרגע אין בכלל וזה היה מקרה חד פעמי
(ההתקף הראשון שלי היה בגיל 18 ואחריו עברו 6 שנים עד ההתף השני...)
לא להזכיר את מילה "מאוזן" בראיון עבודה זה נשמע שכל רגע אתה עלול להיות לא מאוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)