פנטואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטואין
    יונתן
    12/03/2015

שלום לכולם.אני מטופל קרוב לעשרים שנה בפנטואין 300 מל ביום .לאורך כל השנים הייתי מאוזן וכמעט ללא תופעות לוואי.תופעות הלוואי היחידות שהיו לי היו מידי פעם בבקרים ,קצת מעוך והייתי צריך קצת יותר זמן להתעורר. לאחרונה חלו שינויים בתופעות הלוואי.כמו הרבה אחרים שכותבים פה אני מרגיש עייף כל היום ,מידי פעם סחרחות וכאילו לא מצליח להתעורר ,פשוט גמור.התחושות האלו מלוות אותי כבר חודש וחצי שבמהלכם עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל mri וכולם יצאו תקינות.יש לציין שהופעת התופעות הללו הופיעו לאחר שבוע שבו לא כל כך הקפדתי על נטילת התרופה ,ולאחר מכן חזרתי לקחת את התרופה כסדרה .האם מישהו חווה מקרה דומה ?המלצות ? האם יכול להיות מצב שלאחר 20 שנים ללא תופעות לוואי, הם יופיעו ככה בכל הכח?
    תור לנורולוג נקבע לי רק לעוד חודש , ובנתיים אשמח לשמוע ממכם
    תודה יונתן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטואין

הוספת תגובה

• פנטואין

דני
    10/04/2015

התרופה הרסה לי את החניכיים. ברר על התרופה החדשה למיקטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקטל - תגובה

אוהד פוזיילוב
    03/08/2015

כפי ששימי אמר

למיקטל היא לא תרופה חדשה.

רק שתזכרו לכל תרופה יש את תופעות הלוואי שלה.

בשביל לקבל את המרשם של למיקטל צריך אישור מהקופה .

כדי לקבל למוגין או למודקס שהם התרופה הגינרית של למיקטל.

אין צורך באישור הקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן, בקשר לפניטואין

שרונה נמר
    03/08/2015

אני מציעה לך לבקש לעשות בדיקת דם של רמת תרופה. בקש מרופא המשפחה הפניה. חשוב לזכור לא לקחת תרופה בבוקר הבדיקה.
    כמו כן, כדאי לבקש לעשות ספירת דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו