מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטואיןיונתן12/03/2015
שלום לכולם.אני מטופל קרוב לעשרים שנה בפנטואין 300 מל ביום .לאורך כל השנים הייתי מאוזן וכמעט ללא תופעות לוואי.תופעות הלוואי היחידות שהיו לי היו מידי פעם בבקרים ,קצת מעוך והייתי צריך קצת יותר זמן להתעורר. לאחרונה חלו שינויים בתופעות הלוואי.כמו הרבה אחרים שכותבים פה אני מרגיש עייף כל היום ,מידי פעם סחרחות וכאילו לא מצליח להתעורר ,פשוט גמור.התחושות האלו מלוות אותי כבר חודש וחצי שבמהלכם עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל mri וכולם יצאו תקינות.יש לציין שהופעת התופעות הללו הופיעו לאחר שבוע שבו לא כל כך הקפדתי על נטילת התרופה ,ולאחר מכן חזרתי לקחת את התרופה כסדרה .האם מישהו חווה מקרה דומה ?המלצות ? האם יכול להיות מצב שלאחר 20 שנים ללא תופעות לוואי, הם יופיעו ככה בכל הכח?
תור לנורולוג נקבע לי רק לעוד חודש , ובנתיים אשמח לשמוע ממכם
תודה יונתן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטואין
דני10/04/2015התרופה הרסה לי את החניכיים. ברר על התרופה החדשה למיקטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקטל - תגובה
אוהד פוזיילוב03/08/2015כפי ששימי אמר
למיקטל היא לא תרופה חדשה.
רק שתזכרו לכל תרופה יש את תופעות הלוואי שלה.
בשביל לקבל את המרשם של למיקטל צריך אישור מהקופה .
כדי לקבל למוגין או למודקס שהם התרופה הגינרית של למיקטל.
אין צורך באישור הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונתן, בקשר לפניטואין
שרונה נמר03/08/2015אני מציעה לך לבקש לעשות בדיקת דם של רמת תרופה. בקש מרופא המשפחה הפניה. חשוב לזכור לא לקחת תרופה בבוקר הבדיקה.
כמו כן, כדאי לבקש לעשות ספירת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)