מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה אפילפסיה עם ילד בדרךבן25/03/2015
כפי שהכותרת מגלה, אשתי בהריון. נכנסה בדיוק לטריימסטר השלישי. אני חולה אפילפסיה ויש מצב שהילד גם יהיה חולה אפילפסיה (מקווה שלא אבל יודע שיש סיכוי), אבל לא על זה רציתי לדבר. אני החלטתי בצער רב שלא אחזיק את ילדי, ואין לי דרך לתאר את הכאב שאני חש בכתיבת מילים אלו. אני מפחד שאם אחזיק בידיים את ילדי ופתאום יהיה לי התקף, אני יכול להזיק לו או אפילו להרוג אותו, והכל בגלל שהייתי אגואיסטי ורציתי להחזיק אותו. האם אני סתם חרדתי בנושא או שיש משהו בדבריי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחמיר עם עצמך
סמדר28/04/2015אולי בהתחלה יהיה קצת קשה אבל לאט לאט אני מעריכה שתתחיל להתרגל.
אני היום גם מפחדת להרים (לי יש ילדים גדולים) ילדים של אחרים ואם אני מרימה זה רק כשאני יושבת.... כשהילד/ה מתחילים לבכות ואני מרגישה אי נוחות אני מעבירה אותו/ה למישה/י אחרת.
הזמן יעשה את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סמדר, אבל את האמת...
בן29/04/2015כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סמדר, אבל את האמת...
בן29/04/2015כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)