חולה אפילפסיה עם ילד בדרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה אפילפסיה עם ילד בדרך
    בן
    25/03/2015

כפי שהכותרת מגלה, אשתי בהריון. נכנסה בדיוק לטריימסטר השלישי. אני חולה אפילפסיה ויש מצב שהילד גם יהיה חולה אפילפסיה (מקווה שלא אבל יודע שיש סיכוי), אבל לא על זה רציתי לדבר. אני החלטתי בצער רב שלא אחזיק את ילדי, ואין לי דרך לתאר את הכאב שאני חש בכתיבת מילים אלו. אני מפחד שאם אחזיק בידיים את ילדי ופתאום יהיה לי התקף, אני יכול להזיק לו או אפילו להרוג אותו, והכל בגלל שהייתי אגואיסטי ורציתי להחזיק אותו. האם אני סתם חרדתי בנושא או שיש משהו בדבריי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה אפילפסיה עם ילד בדרך

הוספת תגובה

• אל תחמיר עם עצמך

סמדר
    28/04/2015

אולי בהתחלה יהיה קצת קשה אבל לאט לאט אני מעריכה שתתחיל להתרגל.

אני היום גם מפחדת להרים (לי יש ילדים גדולים) ילדים של אחרים ואם אני מרימה זה רק כשאני יושבת.... כשהילד/ה מתחילים לבכות ואני מרגישה אי נוחות אני מעבירה אותו/ה למישה/י אחרת.

הזמן יעשה את שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר, אבל את האמת...

בן
    29/04/2015

כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר, אבל את האמת...

בן
    29/04/2015

כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו