מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעווה כל כך כואב ובגילוח נשארים סימני 'קוצים' של גילוחשרון כהן29/03/2015
שלום,
מגיל צעיר מאוד סבלתי מעודף שיער בגוף שגרם ללא מעט סבל נפשי. שנים "התחבאתי" מאחורי בגדים ארוכים. בזמן שחברים וחברות שלי פונים גם לניתוחים פלסטיים בשביל להראות טוב יותר, בחור יפה תואר כמוני זקוק רק להסרת שיער בלייזר.
ירידה במשקל באמצעות ספורט ותזונה בריאה עבר בהצלחה לפני שנתיים.
תספורת, בגדים , מוצרי טיפוח בקוסמטיקה משתמש בהנאה.
שיער בגוף זה משהו עיקש ומטריד והטיפול בשעווה הכואבת וגילוח באופן קבוע מתיש מאוד.
בהמשך בחיי קבלתי התקפי אפילפסיה - הגיעו אליי לא התראה.
כיום אני נקי מהתקפים 5 שנים, מטופל בכדורים ומעוניין לעבור הסרת שיער בלייזר.
שוחחתי עם הנירולוג שלי בבית חולים הדסה עין כרם בהקשר להסרת שיער בלייזר. הנירולוג אישר לעבור הסרת שיער בלייזר ונתן לי מסמך אישור כולל חתימה שאני יכול לעבור טיפול זה.
בכל מכון הסרת שיער בלייזר שמכבד את עצמו נותנים דף מילוי שאלון רפואי ובאחד השאלות נשאל האם יש את מחלת האפילפסיה.
פניתי למספר חברות הסרת לייזר פופולריות בישראל ואפילו שיש לי אישור מהדוקטור שלי בהדסה עין כרם הם לא מוכנים לטפל בי.
אני יכול להבין את החשש שלהם מתביעה בגלל השערה שלהם שהבזקי הלייזר עלולים לעורר במוח משהו שעלול להחזיר את המחלה, אך כל מי שמבין בתחום יודע שאין חשש! וזה בסדר גמור.
התייעצתי גם עם אנשים שטוענים שיש להם את המחלה שאומרים שניתן לעבור טיפולי לייזר ללא חשש. בנוסף, התייעצתי בעבר גם בפורום בגרסתו הישנה של אי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה שגם שם טענו שאין בעיה עם הסרת שיער בלייזר ואפילו קיבלתי אישור לעבור הסרת שיער בלייזר מהדוקטור המקצועי - הנירולוג שטיפל בי בבית חולים הדסה עין כרם!
במכונים הבאתי איתי את האישור אך הם בשלהם לא מעוניינים להעניק לי טיפול.
אני מבקש שגורם בכיר ומקצועי במדינה שמתעסק עם חולי אפילפסיה או האגודה לחולי אפילפסיה בעצמה לפנות למכוני הסרת שיער בלייזר בבקשה לאשר טיפול לחולי אפילפסיה ולהסביר להם שאין חשש והכל בסדר!
מתוך בורות מכוני הסרת שיער בלייזר מפסידים לקוחות!
לקוחות פוטנציאליים כמוני מפסידים איכות חיים!
למשל, אני לא הולך כמעט ובכלל לים , לובש לפעמים בתסכול בגדים קצת ארוכים בקיץ , במלתחות בחדר הכושר מתלבש בשירותים ועוד ועוד. שעווה כל כך כואב ובגילוח נשארים סימני 'קוצים' של גילוח.
שוחחתי בטלפון עם ברכה מאי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה והיא ביקשה ממני להשאיר הודעה כאן.
ממתין לתשובה ותודה רבה,
נתנאל.
העתק: אי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס?
שרון כהן21/04/2015האם ללכת למכון הסרת שיער ולא לספר על המחלה? אין חשש שהמחלה תחזור בגלל טיפול הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון זה שם בדוי בפורומים אחרים
שרון כהן21/04/2015שמי נתנאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)