מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף ראשוןבעילום שם05/04/2015
שלום !
בעלי קיבל התקף לפני כשלושה שבועות בפעם הראשונה בחייו(בע"ה מקווה גם אחרון), ומאז הוא מטופל בדפלפט כרונו 500 מג כל יום . מאז הוא סובל מתופעות לוואי -רעד דפיקות לב מואצות והרגשה של "רחף" .. מיותר לציין שהוא ממש חושש ומפוחד מאז שמא הוא עומד לפני התקף נוסף.
רציתי לשאול האם תופעות לוואי אלו מוכרות וידועות לטיפול זה ? האם כדאי לנסות טיפול אחר ?
חשוב לי לציין שבעלי לא אובחן כחולה אפילפסיה אך במשפחתו ישנם 3 אנשים שסבלו /סובלים מהמחלה מה שהביא , כנראה , את הרופאים להחליט על התחלת הטיפול.
ארצה לקבל מידע על הרצאות בתחום .
תודה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף ראשון - תגובה
אוהד פוזיילוב20/04/2015שלום,
לרוב התקף ראשון לא מוגדר כאפילפסיה, לכן לא ברור מדוע התחילו את הטיפול התרופתי.
לכל תרופה ובדפילאפט יש תופעות לוואי. אם אני זוכר נכון לפחות כשאני לקחתי את התרופה הזו, היו לי רעידות קלות בידיים .
צריך לזכור שלוקח לגוף זמן להתרגל לתרופה.
ניתן לקבל יותר מידע באתר איי"ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה האתר נראה קצת מיושן אך בהחלט נותן הרבה חומר על האפילפיסה או בטלפון בסניף בירושלים .
02-5000283 או בסניף תל אביב 03-5739090 .
בנוסף ישנן גם קבוצות תמיכה באגודה , ישנה גם אופציה של תמיכה פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)