אפילפסיה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה והריון
    bat chen
    17/04/2015

שלום לכולם ,
    ההתקף הראשון שלי היה בגיל 12 ומאז היו עוד כמה התקפים במשך שנתיים אך מאז ועד היום לא היו התקפים ברוך השם , אני מטופלת בטגרטול בדיקת eeg יצאה תקינה ואני ובעלי מתכננים להביא ילד לעולם ואני מפחדת , מפחדת שאחריי כל כך הרבה שנים שלא היה התקף פתאום בהריון או בלידה עצמה יהיה לי התקף או שיהיה נזק לתינוק בגלל האפילפסיה , ואני ממש רוצה ילדים ומפחדת להיכנס להריון ועוד יותר מפחדת לקחת את הסיכון שאני יכנס אליו .

האם למישהי שכבר עברה את זה היו אותם תחושות אותם פחדים ? יכולה קצת אולי לשתף אותי במה שעבר עליה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה והריון

הוספת תגובה

• הכנה זה שם המשחק

סמדר
    28/04/2015

מבינה את המצוקה וחוסר האונים והידע בכל הנוגע להיריון ולמחלה.

היום ישנן תרופות שנחשבות ל"בטוחות" בזמן ההיריון והשכיחות למחלות לעובר ומומים אינם גבוהים מהאוכלוסייה הרגילה.

אחת התרופות היא למוג'ין אך יש עוד כמה.

לפני הכניסה להיריון כפי שכתבתי למעלה יש להכין את עצמך להיריון (החלפת תרופה למשל), אינני יודעת מהן ההשפעות של התרופה שאת לוקחת על ההיריון ובטח שאני לא נותנת ייעוץ מה שכן....

אם את רוצה מידע נוסף באינטרנט ישנה מצגת בעניין רק תרשמי אפילפסיה והיריון.

את המצגת ואת מידע פרסמה בעניין ד"ר דנה אקשטיין המדהימה, תעשי חיפוש ותמצאי.

בהצלחה ושיהיה בשעה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו