מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח נסיעות לחו"למיכל22/04/2015
שלום לכולם, בני בן 11 ויטוס ביולי בפעם הראשונה לחו"ל לאחר גילוי המחלה. האם אני צריכה לעשות עבורו ביטוח מיוחד? האם הביטוח יקר יותר? האם יש חברה מיוחדת שאליה פונים או שכל חברה מבטחת? תודה רבה לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
מיכל22/04/2015האם אני צריכה אישור מיוחד מרופא שמותר לו לטוס?
האם לטיסה עצמה יכולה להיות השפעה על ההתקפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך אישור מרופא
סמדר28/04/2015לשאלתך, צריך אישור מרופא על מנת לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל (אחת השאלות ששואלים אם אני לא טועה - אם אתה חולה אפילפסיה האם קיבלת התקף בשנה האחרונה ובהתאם לזה קובעים מה/אם/כמה ולמה...)
עוד נושא - הסכום הוא סכום גבוה יותר ביחס לילדים "בריאים" בגיל שלו.
יש לשים לב שהחברה לא מחריגה את נושא האפילפסיה.
לא לחכות לרגע האחרון!!!!!!!!!!!!!!!
ישנה חברה שעושה ביטוח בדרך קצת אחרת (כרטיס אשראי כזה שמחלקים בשדה התעופה), אני עשיתי בה ניתוח ועבורי היא ענתה על כל הצרכים שלי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לילד עם אפילפסיה
מיכל30/06/2015היי סמדר,
האם עשית את הביטוח דרך האינטרנט או דרך סוכן ביטוח?
אני ניסיתי לעשות את הביטוח הזה דרך האינטרנט וראיתי שאין להם בעיה לבטח כל עוד לא היה אישפוז בחצי השנה האחרונה. לא ביקשו ממני אישור רופא או איזה אישור אחר.
האם כך זה היה גם אצלך?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לילד עם אפילפסיה
סמדר30/06/2015את הביטוח לא עשיתי דרך סוכן ביטוח וגם לא דרך האינטרנט. עשיתי באמצעות המוקד הטלפוני של החברה.
מה שכן, סוכן ביטוח שאני מכירה המליץ לי לקחת את החברה שכתבתי עליה (פספורטכארד), שכן זוהי חברה שנותנת את הכיסוי הביטוחי הרחב ביותר ביחס לחולים כמוני והכי פחות ״מקשה״ בכל הנוגע לאפילפסיה וזוהי החברה היחידה שיכולתי ״ברגע האחרון״ לעשות בה ביטוח
בפעם האחרונה שטסתי עשיתי את הביטוח דרך חברת האשראי (מוקד טלפוני), זה לא היה ברגע האחרון ויכולתי לבדוק וגם להשוות.
בכל מקרה שתהייה טיסה נעימה ושקטה ושלא נזדקק להפעיל את חברות הביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר חשוב - ביטוח
סמדר30/06/2015שימו לב, מאוד חשוב!
הרבה פעמים כשאת עושה ביטוח (דרך האינטרנט למשל) יכול להיווצר מצב בו, החברה מבטחת אך:
א. מחריגה את עניין האפילפסיה
ב. התדרדרות במחלה או אשפוזים בגינה לא נכללים במסגרת הביטוח .
ג. סכום ההחזר בגין הוצאות רפואיות הוא נמוך מאוד.
בקיצור לבדוק:
שבכל מצב - הביטוח כולל את המחלה ואת כל הסכנות שעלולות לנבוע ממנה ובכלל ונותן החזר בגינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח
דני06/07/2015עשיתי טלפונית בישראכארט בלי בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את הביטוח
מיכל24/08/2015באינטרנט בקלות וללא בעיות, בפספורטקארד, עם תוספת תשלום לא גדולה עבור הרחבה למחלה קיימת.
השאלה היחידה היתה האם היינו בבית חולים בחצי השנה האחרונה - אנחנו לא היינו. אני לא יודעת מה קורה אם התשובה היא כן.
מרוב לחץ (כנראה) שכחתי לקחת את הכרטיס בשדה התעופה (במקרה כזה הביטוח עדיין תופס אבל אין את היתרון של הכרטיס וצריך לשלם מהכיס הפרטי ואחר כך לתבוע). עוד יותר מצחיק שנזכרתי בזה רק אחרי שעברו כשני שליש מהטיול!
והעיקר - כל התקופה (שלושה שבועות) עברה ללא התקפים, פרט לכמה דקות ביום אחד שהסתיימו במהירות. לאחר שינה של שעתיים הוא התאושש והמשיך כרגיל.
תודה על העצות בפורום. בריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא דליה
מיכל24/08/2015אלא מיכל ששאלה למעלה שאלות על ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעלם מהודעה זו. טעות.
מיכל24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)