מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי נכות אפילפסיה - האם קיים?עומר06/05/2015
שלום,
אני חולה אפילפסיה (כרוני) מגיל 21 (כרגע בן 30), 2 התקפים בשנה האחרונה (אחרי בדיקות CT וMRI שחזרו תקינות..)
השאלה היא האם ניתן לקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי עבור כך? כמובן שזה תלוי בדיקה מולם וועדה וכו' - אך האם מישהו כאן/מכירים עם אחוזי נכות מביטוח לאומי?
תודה מראש,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות אפילפסיה - האם קיים? - תגובה
אוהד פוזיילוב05/06/2015ישנה אפשרות לקבל אחוזי נכות ושיקום מביטוח לאומי לאחר מעבר ועדה רפואית שתקבע זאת.
ההליך ארוך ולא מסובך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
דן06/06/2015תמלא פרטים עם תימוכים רפואיים. אני נעזרתי ב"זכותי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
דני06/07/2015אסוף את כל המסמכים (אם בקרת בבתי חולים וכו'), קח טופס בביטוח לאומי, צרף הכל והמתן לוועדה. אם יהיו חסרים מסמכים, יבקשו ממך. אין לך מה להפסיד. בהצלחה (מאחד שהצליח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
דני06/07/2015גם אני נעזרתי ב"זכותי" אבל חולה רציני ששלחתי לשם- הם לא רצו לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי נכות
דני10/07/2015חיובי. קח טפסים לוועדה מביטוח לאומי. המצא את כל התיעוד הרפואי. תיקבע לך ועדה. אני נעזרתי ב"זכותי" (לידיעה- לוקחים 20% מ-43 קצבאות, אבל למען האמת, בלעדיהם לא הייתי מגיע למשהו). נכות משולמת עד גיל קצבת זיקנה. אז תחליט בין זה לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtאחוזי נכות
דני30/07/2015אסוף את כל התיעוד הרפואי (מרופאים, בתי חולים, בדירות וכו') גש לביטוח הלאומי. יש עכשו עזרה במילוי טפסים שם. תיקבע לך ועדה ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)