פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואי
    אלה
    08/06/2015

שלום לפני כ 6 שנים היה לי התקף אחד של טוני קלוני כללי, כמובן רישיון הנהיגה נשלל לשנה עד שחזר, מאז לשמחתי לא היה לי שום התקף גדול,
    בשנים האחרונות היה לי מידי פעם (ממוצע פעם בחודש לפעמים פעם בכמה חודשים) , דה זאוו (ללא איבוד זיכרון ,ללא איבוד קשר עם הסביבה , ממשיך להתנהל כרגיל) ולפני כ 10 חודשים הרופא נתנה לי שינוי במינון ומאז לא היה גם דה זאוו,
    מה שאני מנסה לומר לפני כמה חודשים שלחו לי מכתב מהמכון הרפואי לבטיחות בדרכים והעברתי לרופאה למלא פרטים (ע"פ דרישתם) היא כמובן ציינה שההתקף האחרון (דה זאוו) היה בתחילת חודש ספטמבר .
    ולהפתעתי היום קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי בעקבות חוות דעת מהמכון הרפואי להגיע בסוף החודש לצורך" טיעון טענות לשם פסילת רשיונך" ובנוסף רשום " לא יתקבלו טיעונים רפואים , טענות הנוגעות לבדיקות עצמן או למסקנותיהן יש להעלות בפני הגרומים הרלוונטיים לכך "(שכמובן אני לא יודע מי זה הגורם הרלוונטי"
    אני מניח מהמכתב שמשרד הרישוי זה רק חותמת גומי כי ההחלטה התקבלה כבר ע"י המכון הרפואי
    אשמח את עזרתכם בנושא איך להתקדם ומה עליי לעשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואי - תגובה

אוהד פוזיילוב
    22/06/2015

ממליץ לך להתייעץ עם האגודה בירושלים, או תל אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה

אריה
    28/08/2015

שלום וברכה
    אני מאוד ישמח אם תוכלי ליצור איתי קשר
    לגבי ההודעה של משרד הרישיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו