מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואיאלה08/06/2015
שלום לפני כ 6 שנים היה לי התקף אחד של טוני קלוני כללי, כמובן רישיון הנהיגה נשלל לשנה עד שחזר, מאז לשמחתי לא היה לי שום התקף גדול,
בשנים האחרונות היה לי מידי פעם (ממוצע פעם בחודש לפעמים פעם בכמה חודשים) , דה זאוו (ללא איבוד זיכרון ,ללא איבוד קשר עם הסביבה , ממשיך להתנהל כרגיל) ולפני כ 10 חודשים הרופא נתנה לי שינוי במינון ומאז לא היה גם דה זאוו,
מה שאני מנסה לומר לפני כמה חודשים שלחו לי מכתב מהמכון הרפואי לבטיחות בדרכים והעברתי לרופאה למלא פרטים (ע"פ דרישתם) היא כמובן ציינה שההתקף האחרון (דה זאוו) היה בתחילת חודש ספטמבר .
ולהפתעתי היום קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי בעקבות חוות דעת מהמכון הרפואי להגיע בסוף החודש לצורך" טיעון טענות לשם פסילת רשיונך" ובנוסף רשום " לא יתקבלו טיעונים רפואים , טענות הנוגעות לבדיקות עצמן או למסקנותיהן יש להעלות בפני הגרומים הרלוונטיים לכך "(שכמובן אני לא יודע מי זה הגורם הרלוונטי"
אני מניח מהמכתב שמשרד הרישוי זה רק חותמת גומי כי ההחלטה התקבלה כבר ע"י המכון הרפואי
אשמח את עזרתכם בנושא איך להתקדם ומה עליי לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואי - תגובה
אוהד פוזיילוב22/06/2015ממליץ לך להתייעץ עם האגודה בירושלים, או תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
אריה28/08/2015שלום וברכה
אני מאוד ישמח אם תוכלי ליצור איתי קשר
לגבי ההודעה של משרד הרישיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)