פרכוס ראשוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרכוס ראשוני
    א
    01/10/2015

הנני נערה בת 22, עד כה לא אובחנתי במחלות כלשהם הקשורות למערכת העצבים או הלב, לפני כמה חודשים ביצעתי בדיקת דם ונאמר לי שהכל תקין, לפי מדידת לחץ הדם מצבי תקין גם כן 110 sys ו 68 dia ,דופק 84. לפני שבוע הייתי בחופשה באילת שמהלכה ישבנו באחד הערבים עם חבריי במלון, עישנו גוינט די גדול ולאחר כמה דקות הרגשתי סחרחורת ותחושת אי נוחות במשך מספר דקות ולאחר מכן איבדתי הכרה ולדברי חבריי ששהו איתי פרכסתי. , הפרכוס לטענתם כלל רעידות בכל הגוף והייתי עם חצי עיניים פתוחות אך לא היו הפרשות. רציתי לדעת מה לדעתכם הסיבה שהגבתי כך? והאם עליי לפנות לרופא באופן דחוף? חשוב לציין שהנני מעשנת סמים קלים כבר תקופה של שנה וחצי ולא הגבתי כך עד כה, אך קרה לי בעבר הרחוק שאיבדתי הכרה כתוצאה מעישון סמים. אשמח לקבל חוות דעת, תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרכוס ראשוני

הוספת תגובה

• פרכוס ראשוני-

א
    01/10/2015

שכחתי לציין שהפרכוס ואבדן ההכרה התמשכו במשך דקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרכוס ראשוני- - תגובה

שרונה נמר
    05/10/2015

שימוש בסמים עלול לגרום לפרכוס.
    ראשית כדאי לצמצם או להפסיק לגמרי את השימוש.
    בנוסף, בעקבות העובדה שזה לא הפרכוס הראשון, למרות הסמיכות לשימוש בקנביס אני מציעה לפנות לנוירולוג ולעשות eeg.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו