אפילפסיה ואלכהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה ואלכהול
    נירית
    02/11/2015

שלום,
    בתי בת 17 שאובחנה באפילפסיה מסוג מיקולוני. מטופל למוג'יל 100 מג פעמיים ביום.
    לאחרונה היא מאד מבקשת לשתות כוס של בירה עם החברות מדי פעם. הרוקח אמר לי שאסור לשתות אלכהול בשום אופן. היא מאד מתוסכלת מכך שאף פעם לא תוכל לשתות. השאלה שלי היא אם מדי פעם היא כן יכולה לשתות בירה, והאם זה יכול להזיק לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה ואלכהול

הוספת תגובה

• אפילפסיה ואלכהול - תגובה

שרונה נמר
    02/11/2015

אסור בשום אופן לשתות אלכוהול יחד עם הטיפול בלמיקטל. זה פוגע ביעילות הטיפול ועלול לגרום להתקף ולנזק גופני לכבד.
    אימרי לביתך שאלכוהול זאת לא מציאה כזאת גדולה...
    גם בתי הגדולה בת 20, מטופלת בלמיקטל ואינה שותה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה ואלכהול - תגובה

אוהד פוזיילוב
    07/11/2015

תגידי לה שמתרגלים מאוד מהר לא לשתות אלכוהול , שנהנים עם החברים גם כאשר אתה צלול ויודע מה עושה .

אצלי החברים אפילו מרוצים מזה שאני לא שותה, הם יודעים שתמיד יש להם נהג תורן ושתמיד יהיה מי שיעזור וינקה אחריהם [ את מה שהם הוציאו... ] כשהם גמורים ...
    אפשר להיות שטוטניק בלי לשתות

הצד הכי טוב מכל זה.
    שלא קמים עם כאב ראש נוראי אחרי לילה רווי אלכוהול.

כפי ששרונה אמרה , זאת לא מציאה גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו