JEM

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• JEM
    ענבל
    31/01/2016

היי
    לביתי התגלתה אפילפסיה מסוג JEM לפני כשנתיים והיא קיבלה טיפול למוג'יל שאיזן אותה לחלוטין. מעולם לא חוותה התקפים קלוניים. האפילפסיה שלה באה לידי ביטוי לאחר שינה על ידי קפיצות של הידיים וגם, לא תמיד. היא כיום מגוייסת לצבא בפרופיל 45.
    בספטמבר הפסיקה את התרופות ללא התראה וללא ידיעתנו בטענה שאין לה קפיצות יותר. היום היא הודיעה לי שהקפיצות חזרו אך אין בכוונתה לחזור לכדורים.
    אני שואלת- האם אפילפסיה הסוג שיש לה יכולה להחמיר ללא תרופות? האם היא יכולה לקבל התקפים קלוניים? האם משרד הרישוי יכול לקחת רישיון למישהי שלא עברה התקפים קלוניים?
    מיותר לציין שמכיוון שיש לילדה מידי פעם קפיצות בגפיים העליונות היא לא מתייחסת לנושא ברצינות.
    עכשיו כשהיא בצבא, קשה יותר להגיע לרופאים מומחים ולעשות ברורים :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    JEM

הוספת תגובה

• JEM - תגובה

אוהד פוזיילוב
    13/02/2016

שלום,

דבר ראשון, אסור להפסיק לקחת תרופות ללא ידיעת הרופא אלה עם התרופות עושות ממש לא טוב. אז קובעים במהירות האפשרית תור לרופא.

כל סוג של אפילפסיה יכולה להחמיר ללא תרופות

משרד הרישוי משהה את רשיון הנהיגה לאנשים עם אפילפסיה במידה והם לא מאוזנים . במידה והם כן מאוזנים , אז המשרד הרישוי מאשר לך לנהוג וצריך לחדש את האישור כל שנתיים [ הוא שולח טפסים לחידוש]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• JEM - תגובה

שרונה נמר
    09/03/2016

ענבל שלום
    באפילפסיה מהסוג שיש לה עלולים להיות גם התקפים טונים קלוניים (פרכוס כללי).
    אני ממליצה להגיע בהקדם לנוירולוג.
    תסבירו לבת שלכם, שכדאי לה, למען בטחונה, לקבל טיפול.
    אפילפסיה עלולה להחמיר.

אם היא רוצה, תשאירו פרטים ואוכל לתת לביתי לשוחח עימה.
    ביתי באותו גיל של ביתך, מאוזנת ומטופלת באותה תרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

איילת
    12/07/2016

אולי בתך תוכל לעזור לבתי. אני מחפשת משהי שעברה אתזה ביתי בת 16

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שרונה נמר
    13/07/2016

תשאירי כתובת מייל והבת שלי תיצור קשר עם הבת שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו