מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוקים קצרים של במוח עם דיבור איטי למשך כמעט 15 שניותנגר שמחה שרה26/04/2016
בס"ד
הנני בת 55 מזה חודש ימים יש לי ניתוקים עם דיבור איטי במשך 15 שניות בערך. כעת הגעתי לטיפול של 100 מ"ג למיטל ועדיין אין שיפור. ערכו לי EMG פעמיים וגם EMG וידאו באיכלוב. ולהיפך ההתקפים לעיתים יותר ולעיתים פחות. אני בהכרה מלאה שזה קורה. אבקש עצה להמשך הבדיקות והטיפולים זה שיבש את כל אורך חיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוקים קצרים של במוח עם דיבור איטי למשך כמעט 15 שניות - תגובה
שרונה נמר07/05/2016שלום רב
לעיתים לוקח זמן עד שההתקפים מפסיקים.
חשוב לחזור לנוירולוג המטפל, יש עדיין אפשרות להעלאת מינון.
תקפידי לישון טוב ולא להגיע למצב של חסך שינה.
גם מתחים עלולים לעיתים להחמיר התקפים.
הבדיקה שעשית נקראת eeg...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשרונה - תגובה
שרונה נמר29/06/2016מאור שלום
לבת שלי היו ניתוקים.
במידה ותהיה מאוזן לגמרי לפחות שנתיים ינסו להוריד לך תרופות ולהישאר במעקב.
הסיכוי לריפוי מלא מאפילפסיה כתוצאה מחבלת ראש הוא נמוך יותר...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשל לתשובתך שרונה
מאור30/06/2016מה הכוונה יציב ? אני לא מפרכס שאת אומרת יציב את מתכוונת עד שהניתוקים שיעלמו לחלוטין ? אולי אני לא מקבל את הכדור המתאים אני רק עם דפלפט פעמיים ביום איזה כדורים קבלה הבת שלך ומה המצב שלה כרגע אם את יכולה להגיד לי הניתוקים נעלמו לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיניין הניתוקים שרה
מאור25/06/2016חפרתי שעות באינטרנט אני גם סובל מניתוקים אבל יותר קצרים של גג 5 שניות אני גם נתקע כמו לא יכול לפתוח תפה כשזה קורה לי הסביבה לא תרגיש שזה קורה לי אני לא רואה צבעים או דמיות אני מתנהג ממש רגיל אבל זה מעצבן אני מבין אותך זה ממש הורס תשיגרה חפרתי שעות באינטרנט מצאתי שאתוסוקסימיד מאוד מתאים לניתוקים יש לי עוד מעט ביקורת מקווה שהרופא יתן לי תתרופה הזאת הבנתי שהיא לא בסל התרופות תרגישי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)