ניתוקים קצרים של במוח עם דיבור איטי למשך כמעט 15 שניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוקים קצרים של במוח עם דיבור איטי למשך כמעט 15 שניות
    נגר שמחה שרה
    26/04/2016

בס"ד
    הנני בת 55 מזה חודש ימים יש לי ניתוקים עם דיבור איטי במשך 15 שניות בערך. כעת הגעתי לטיפול של 100 מ"ג למיטל ועדיין אין שיפור. ערכו לי EMG פעמיים וגם EMG וידאו באיכלוב. ולהיפך ההתקפים לעיתים יותר ולעיתים פחות. אני בהכרה מלאה שזה קורה. אבקש עצה להמשך הבדיקות והטיפולים זה שיבש את כל אורך חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוקים קצרים של במוח עם דיבור איטי למשך כמעט 15 שניות - תגובה

שרונה נמר
    07/05/2016

שלום רב
    לעיתים לוקח זמן עד שההתקפים מפסיקים.
    חשוב לחזור לנוירולוג המטפל, יש עדיין אפשרות להעלאת מינון.
    תקפידי לישון טוב ולא להגיע למצב של חסך שינה.
    גם מתחים עלולים לעיתים להחמיר התקפים.
    הבדיקה שעשית נקראת eeg...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשרונה - תגובה

שרונה נמר
    29/06/2016

מאור שלום
    לבת שלי היו ניתוקים.
    במידה ותהיה מאוזן לגמרי לפחות שנתיים ינסו להוריד לך תרופות ולהישאר במעקב.
    הסיכוי לריפוי מלא מאפילפסיה כתוצאה מחבלת ראש הוא נמוך יותר...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל לתשובתך שרונה

מאור
    30/06/2016

מה הכוונה יציב ? אני לא מפרכס שאת אומרת יציב את מתכוונת עד שהניתוקים שיעלמו לחלוטין ? אולי אני לא מקבל את הכדור המתאים אני רק עם דפלפט פעמיים ביום איזה כדורים קבלה הבת שלך ומה המצב שלה כרגע אם את יכולה להגיד לי הניתוקים נעלמו לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיניין הניתוקים שרה

מאור
    25/06/2016

חפרתי שעות באינטרנט אני גם סובל מניתוקים אבל יותר קצרים של גג 5 שניות אני גם נתקע כמו לא יכול לפתוח תפה כשזה קורה לי הסביבה לא תרגיש שזה קורה לי אני לא רואה צבעים או דמיות אני מתנהג ממש רגיל אבל זה מעצבן אני מבין אותך זה ממש הורס תשיגרה חפרתי שעות באינטרנט מצאתי שאתוסוקסימיד מאוד מתאים לניתוקים יש לי עוד מעט ביקורת מקווה שהרופא יתן לי תתרופה הזאת הבנתי שהיא לא בסל התרופות תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו