לגלות להורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגלות להורים
    אילן
    18/05/2008

שלום, אני יוצא עם בחורה עם א]פילפסיה היא לוקחת תרופות כך שלא קורה שהיא מקבלת התקפות או משהו כזה, אני לא יודע אם לספר להורים שלי ולמשפחה על המחלה אולי בגלל חוסר מודעות הם לא יראו את זה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגלות להורים

הוספת תגובה

• לספר להורים

יסכה מוניקנדם-גבעון
    19/05/2008

שלום אילן
    השאלה אם לספר להוריך תלויה בקשר שיש לך עם חברתך ועם הוריך וכמה אתה בעצמך מרגיש בנוח עם האפילפסיה.
    אכן יתכן שחוסר מודעות יעלה חששות מצד הוריך, אך אם חשוב לך לשתף אותם בחייך ובמיוחד אם הקשר עם הבחורה רציני שמירת הסוד יכולה להביא גם ללחץ ומתח.
    מהנסיון שלי, הסביבה תופסת את האפילפסיה בצורה דומה למה שמשדרים כשמספרים עליה. כדאי להדגיש שאפילפסיה לא שונה בהרבה מאסתמה או סכרת. ולהפך כאשר מדובר באדם שאין לו התקפים, המשמעות העקרית של האפילפסיה היא נטילת התרופות בלבד.
    במידה ותחליט לשתף את משפחתך ויהיו להם שאלות הם מוזמנים לפנות אלינו. הרבה פעמים מידע יכול להפיג דעות קדומות וחששות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו