שלום חברה שלי חולה באפילפסיה ורציתי לשאול כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חברה שלי חולה באפילפסיה ורציתי לשאול כמה שאלות
    חבר
    25/10/2016

קודם כל אציין שרק לא מיזמן נודע לי על כך שלחברה שלי יש אפילפסיה לאחר שאנחנו שנה ביחד.
    ואני בנתיים רק קורא כל מיני דברים באינטרנט על זה ואני ממש נלחץ בצורה כזאת שאני מפחד להמשיך איתה את הקשר למרות האהבה הגדולה שנוצרה בייננו במשך השנה הזאת.
    זה קרה יום אחד שהחלתנו ללכת לעשות על האש בחוץ כבר מהבוקר היא אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב והיא מעדיפה שנעשה את העל האש הזה מחר, אני בידיוק הייתי כבר מוכן לצאת עם כל הדברים ושאמרתי לה את זה אז היא אמרה שבסדר אם ככה נעשה את זה כבר היום וזהו
    נפגשנו הכל היה בסדר דיברנו כרגיל והכל
    ושמצאנו מקום התחלתי להתעסק עם המנגל והיא ארגנה את השולחן
    פתאום סתם ככה סיבבתי את הראש אליה שאני רואה אותה על הריצפה עם עניים פתוחות מפרקסת בצורה כזו חזקה שכל הגוף שלה ממש זז במקום בצורת S בידיוק כמו נחש שכולי מבוהל ולחוץ ולא מבין מה קורה ולא יודע מה לעשות רץ לקרוא לאנשים שיעזרו לי ואנשים באו הזמנו אמבולנס תוך כדי היא התחילה להרגע לאט לאט הגוף שלה הפסיק לפרקס ולזוז היא חזרה להכרה והתחילה לדבר ראיתי שהיא חזרה לעצמה ואמרתי שלא ישלחו אמבולנס אספתי את הכל ולקחתי אותה חזרה בייתה
    עד אותו זמן לא הבנתי מה קרה לה ומה יש לה עד שהתחלתי לשאול שאלות ובסוף נודע לי שהיא חולה באפילפסיה
    אני רוצה ללכת איתה לרופאים הכי טובים ומומלצים ולקבל תשובות לשאלות לגבי המחלה הזאת ואם אפשר לעשות משהו כדי שהיא תצא מהמחלה הזאת הבנתי שיש אפשרות לניתוח אבל היא מספרת שזה קרה לה עקב מכה בראש שקיבלה שהבנתי שהסיכויים במצב כזה להעלים את המחלה בניתוח הם דיי קלושים
    בכל מקרה אני רוצהו לקבל חוות דעת מכמה רופאים להכין רשימת שאלות ולדעת איך אפשר להמשיך עם זה הלאה
    אנחנו מאזור הצפון אין בעיה גם להגיע גם למרכז אם צריך כדי לקבל את הטיפול הכי טוב שיש
    אני רוצה לשאול שאלות כמו
    אם יש ניתוח שיכול להעלים את המחלה הזאת ואם כן מה הסיכויים שלה שזה יצליח
    ומה הסיכונים לניתוח שכזה?
    היא בת 23 ואומרת שזה התחיל לה לאחר שהיא קיבלה מכה בראש בגיל 19 מאז היא אומרת שזה קרה לה 4 פעמים כולל הפעם הרביעית והאחרונה שהייתי איתה באותו יום שתכננו לעשות על האש
    רוצה לשאול לברר אולי יש כדורים אחרים שיותר יתאימו לה שזה לא יקרה לה ממוצע פעם בשנה אלה לדווח ארוך יותר כי מבחינתי כל התקף זה סיכון חיים בפני עצמו
    אני לא יודע אני ממש חושש ואני רוצה לראות אולי יכולים להרגיע אותי ולנסות לשכנע אותי שאפשר למרות הכל לחיות עם זה בתור בן זוג שחושש אם לקחת על עצמו את האחריות הזאת אז לפני זה אני רוצה לברר את כל הדברים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

שרונה נמר
    26/10/2016

אפילפסיה זאת מחלה שאפשר לחיות איתה.
    שיקול של להשאר או לעזוב את חברתך תצטרך להחליט בעצמך. אני מאמינה גדולה באהבה וחוץ מזה אפילפסיה היא מחלה נפוצה. אתה בחור מקסים והעובדה שאתה שואל שאלות חשובות מראה שאכפת לך ממנה מאוד.
    תיגשו יחד לנוירולוג ותשאלו שאלות.
    הוא יוכל להסביר ולהרגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

חבר
    28/10/2016

אני מחפש רופא פרטי שמקבל בתשלום כי אצל רופאים בבתי חולים וכאלה יש תור ארוך ואני רוצה לברר דברים עכשיו
    מישהו אולי יכול להמליץ לי על רופא פרטי שאפשר לגשת אליו במידי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו