מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדוד18/06/2008
באיזה שלב בקשר כדאי לי לגלות ללבת הזוג שיש לי אפילפסיה?
היכרתי מישהי, ואני לא רוצה להגיד לה את זה כבר עכשיו.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לספר לבת זוג
יסכה מוניקנדם-גבעון19/06/2008
שלום דוד
ברור שמדובר בעניין אישי שמשתנה בהתאם למספר שיקולים מרכזיים
מידת האינטימיות שקיימת בינכם, מידת האמון שאתם רוכשים זה לזו, עד כמה אתם מאוהבים ומה להערכתך תהיה התגובה כאשר תספרי על האפילפסיה ומה יקרה אם בן הזוג יחשף להתקף מבלי שידע על כך קודם.
באופן כללי אם אתה מאוזן אז כנראה שהזמן המתאים לספר הוא כאשר אתם כבר משוחחים על דברים אינטימיים אחרים. על מנת שלא לפגוע באמון ביניכם חשוב לא להסתיר את המידע הרבה זמן ולהציג אותו כמו שתציג כל דבר אישי אחר שאתה לא מדבר עליו בפגישות הראשונות.
כמו"כ הצגה של עובדות שונות יכול לשפר את התגובה כמו העובדה ש- 80% מהאנשים עם אפילפסיה הם מאוזנים. שלאחר 2-5 שנים של איזון ניתן לנסות לרדת מהתרופות וכו'.
ודבר אחרון-אם יהיו לה או לך שאלות אתם מוזמנים לפנות וננסה לסייע בהתאם.
בהצלחה!
יסכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)