אפילפסיה אצל חייל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה אצל חייל
    עדנה
    28/06/2008

בני החייל קבל התקף מתוך שינה ובי"ח הגדיר את הארוע כ- JME , ה-EEG הראה גלים תואמי הגדרה, הכניסו אותו לטיפול תרופתי עם DEPALEPT והמליץ לצהל לבצע MRI. צהל דחה את הבדיקה מטעמים של היעדר תקציב. האם קיים פורום/גוף/ארגון של הורי חיילים הנתקלים בארועים דומים? אני מבינה שאפילפסיה הופכת להיות יותר ויותר שכיחה בקרב חיילים. איך מתמודדים עם האטימות של צהל? איך אני עוזרת לילד שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה אצל חייל

הוספת תגובה

• ד"ר יעקב עזרא

יוסי אונטרמן
    29/06/2008

שלום עדנה

סוג האפילפסיה הזה למיטב ידיעתי הוא קל יחסית לאיזון

אני ממליץ לפנות לד"ר יעקב עזרא במספרי הטלפון הבאים
    03-9571557 02-6777457 בחודשים הקרובים האו הכתובת בצה"ל לנושאים אלו והוא הסמכות בנושא. למיטב הבנתי קל יותר לקבל הפניה ל mri בהתוויה של אפילפסיה בצה"ל מאשר ברוב קופות החולים. אם לא תצליחי לקבוע תור קרוב או לשוחח עם דר' עזרא אני ממליץ לך לפנות אליו בכתב. מנסיוני מדובר באדם נחמד מאד שמנסה לסייע.

אם כל זה לא יעזור אנא פני לאי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה וננסה יחד לפתור את הבעיה

בהצלחה

יוסֵי אונטרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקב עזרא

יוסי אונטרמן
    29/06/2008

שלום עדנה

סוג האפילפסיה הזה למיטב ידיעתי הוא קל יחסית לאיזון

אני ממליץ לפנות לד"ר יעקב עזרא במספרי הטלפון הבאים
    03-9571557 02-6777457 בחודשים הקרובים האו הכתובת בצה"ל לנושאים אלו והוא הסמכות בנושא. למיטב הבנתי קל יותר לקבל הפניה ל mri בהתוויה של אפילפסיה בצה"ל מאשר ברוב קופות החולים. אם לא תצליחי לקבוע תור קרוב או לשוחח עם דר' עזרא אני ממליץ לך לפנות אליו בכתב. מנסיוני מדובר באדם נחמד מאד שמנסה לסייע.

אם כל זה לא יעזור אנא פני לאי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה וננסה יחד לפתור את הבעיה

בהצלחה

יוסֵי אונטרמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו