EEG תשובה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• EEG תשובה??
    קוסטה
    28/08/2008

"תרשים איריטטיבי עם נטיה לפרוקסיסמאליות" - זאתי התשובה של ה EEG,אני לא מבין מה המשפט הזה אומר. נ.ב=הייתי בשיעור של אומנות לחימה ואני חייב לציין שהרגשתי מצויין.זה אפשרי לקבל אישור להתאמן באומנויות לחימה בזמן שאתה מוגדר חולה אפילפסיה??? כעיקרון אני מאוזן ואני כמעט ירדתי מתרופות ההתקפים שלי נשלטים בקלות והם שנייה ומטה וקוראים רק כשאני עושה שניים שלושה דברים כעיקרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    EEG תשובה??

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    28/08/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=216 id=link]נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה שביררתי עבורך

ליהי
    03/09/2008

תרשים איריטטיבי עם נטיה לפרוקסיסמאליות משמעותו שיש חשד לאפילפסיה אך הנוירולוג שפיענח את התרשים אינו בטוח בכך. במצב כזה כדאי להתייעץ עם מומחה לאפילפסיה שיפענח את התרשים. 2.רוב חולי האפילפסיה יכולים להתאמן באומנות לחימה למרות המחלה אם רצונם בכך. 3.לא הבנתי את המשפט האחרון.כיצד אתה שולט בהתקפים ? מהם הטריגרים להתקפים? לסיכום: לאור שאלותיך, אני ממליץ לך לפנות למרפאת אפילפסיה באחד מבתי החולים עם תרשים הEEG ועם אדם שהיה עד להתקפים על מנת להעריך מחדש את אופי המחלה ממנה אתה סובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטריגרים שלי הם :

קוסטה
    14/09/2008

עיקרון הטריגר העיקרי זה חשכה,יותר נכון עצמת עיניים כמה דקות אחרי שהתעוררתי ונעמדתי על הרגליים!!! אני מרגיש האורה,אם אני לא פותח את העיניים אז מתחיל התקף,בדרך כלל אני יפתח את העיניים כדי שיפסיק אבל אם לא יפתח יקח לו כמה שניות להפסיק,אני לא סובל את ההתקפים כי אני מודע לכל התהליך וגם יכול אפילו ללחוץ על השרירים בכוח כדי להילחם בזה אבל זה הרגשה ממש לא נעימה.יש עוד כמה תריגרים במיוחד באיזור של הרגליים,כשאני עושה כפיפות בטן אז השריר העליון ברגל שקשור לכך כשהוא עייף ואני נגיד מרים רגל אחת לאוויר יכולה לצוץ לי האורה,כמה שיותר פעמים אני עושה את זה זה נעלם אבל עדיין זה מוזר.. מה אני עושה במידה ונירולוג מסרב לתת לי אישור רפואי,זה ממש מתסכל אותי,אני מבין שלנהוג למרות שלא קורה לי ממש משהו במהלך היום זה מסוכן אבל אומנות לחימה זו זכות שלי,כיום ברחוב להינזק מפגיעת ראש הרבה יותר אפשרי מאשר לחטוף באימון שזה מבוקר. יש רופאים טובים באיזור המרכז שעובדים עם קופת חולים מכבי??? כמו שהבנתי בדרום אין מומחים ובהדסה בירושליים נראה לי זה רק ניורולוגים של ילדים. דרך אגב זה משנה אם במהלך הבדיקה נרדמתי לכמה שניות???זה יכל לפגוע בתוצאה?? מצטער שלא עניתי ישירות לתגובה שלך לא יודע איך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזה בפורום רפואי- מצטער

יוסי אונטרמן
    15/09/2008

על מידע זה אינני יודע לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו