מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזמן של הכדורים הוא משנהקוסטה14/09/2008
מה זה משנה עם לשתות כדורים רק בבוקר או בבוקר ובערב,פעם שתיתי גם בבוקר וגם בערב עכשיו רק בבוקר ואני לא מרגיש ממש הבדל ??? זה נכון שהמינון של הכדורים נקבע לפי המשקל ולא דווקא לפי ההתקף,הנירולוג שלי אמר לי שלדוגמא 125-150 מינון זה כמו אקמול למשקל שלי ושכמה שהמשקל יותר גדול אז צריך לקחת יותר אבל אני שוקל בקושי 60 קילו. נ.ב=מכיוון שיש התקפי אפילפסיה יותר חזקים אחרי שתייה אז אסור לשתות בחיים??? גם לא בכמות סבירה??? זה לא שאני לא בן אדם אחראי אבל אני לא יכול לתאר מצב שכולם במסיבה במצב רוח ואתה לא מתחבר אליהם.אני לא שותה לעיתים תכופות אבל בכל זאת אני עובר תיום שלמחרת דיי בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ותרופות
יסכה מוניקנדם-גבעון15/09/2008שלום קוסטה
אכן לא כדאי לשתות אלכוהול זה אכן מגביר את הסיכוי להתקפים.
יחד עם זאת, אפשר לשתות כמות קטנה פעם בכמה זמן.
לגבי התרופות-המינון משתנה על פי המשקל אך גם על פי תדירות ההתקפים וסוג התרופה.
קשה להשוות בין מינון של תרופה אחת לשניה כיוון שלכל תרופה רמות השפעה אחרות.
יש תרופות שחשוב לקחת כל כ- 8 שעות ולכן לוקחים כמה פעמים ביום. יש תרופות שמתפרקות בגוף באופן איטי ולכן מספיק פעם ביום-כל תרופה והסיפור שלה...
שמירה על אורח חיים נכון של תזונה נבונה, שינה והמנעות מאלכוהול בודאי יכולים לסייע אך לא באופן בלעדי.
בברכת בריאות
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)