למקטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למקטל
    נועה
    15/09/2008

שלום ד"ר,שמי נועה אני בת 23 לפני 7 שנים נגלה שיש לי אפילפסיה בגלל אירע חד פעמי . מאז אני נוטלת למיקטל, ואחרי כ"כ שנים שאני נוטלת את התרופה אני מרגישה שמצב הנפשי שלי נדפק... מבחינה נפשית אני בסדר-אבל לדעתי בגלל התרופה הזו נדפקו אצלי הרבה דברים כמו: זיכרון,ההתבטאות שלי בעל פה נדפק לגמרי,הניסוח שלי נדפק,אני מרבה להשתעממם מאוד מהר מדברים,שום דבר לא מעניין אותי... אני כמטופלת פניתי לרופא שלי וסיפרתי לו על ההפרעות והורדנו את המינון ל100 מ"ג ביום,בעיקרון הרופא שלי לא מרבה לדבר על התרופה.. ואני בעיקרון על דעת עצמי החלטתי לא לשתות ולא לגעת בתרופה הזו יותר (אני עושה כאילו בולעת את התרופה שהוריי ירגעו),כי היא רק פגעה בי, וזו דעתי,אמרתי גם להוריי אבל הם טוענים שאני ממציאה הכל.. השאלה שלי-האם אני ממציאה את התופעות הללו?! כי אני לא זוכרת את עצמי ככה,היום אני לא יכולה לפתוח את הפה בלי להסתבך הדיבור.. אז אני מעדיפה לשתוק.. אני חוששת שנדפקתי לגמריי... ובגדול גם לא היה לי שום אירוע אפילפסי ושום פירכוס ושום דבר כזה, אולי בכלל אין לי אפילפסיה והחולשה שלי נובעת מהעובדה שיש לי מחסור עצום בויטמן B12 וברזל,אני משתגעת ואין לי עם מי לדבר והוריי בכלל לא מבינים אותי-הם טוענים שהרופא "הציל את חיי" ובסהכ היה לי אירוע בטיול שנתי שלא התעוררתי.. מה אתה חושב? אני ממציאה הכל או שאולי טענותיי שוות בירור?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למקטל

הוספת תגובה

• שלום נועה

יוסי אונטרמן
    15/09/2008

הדברים מחייבים שיחה פתוחה עם הורייך והרופא - אני לא חושב שאת ממציאה- בהחלט יכול להיות

שאלו תופעות לוואי של התרופה. כאדם בוגר זכותך להחליט שאת לא מוכנה לקחת את התרופה ולקחת סיכון שכזה. את יכולה להודיע ולהסביר להוריך ולנסות תקופה ללא תרופה. ואז לראות מה יקרה. רצוי לעשות זאת בהתייעצות עם רופא ולהבין מה הסיכון בדרך זו.

את מוזמנת לפנות לסניפי אי"ל בירושלים 02-5000283 או בחיפה 04-8527163

ושם לדבר עם עובדת סוציאלית ולהמשיך משם

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו תגובה טבעית לתרופה

מ.
    26/02/2009

גם אני לוקח את התרופה ויש לי תופעות דומות אם תרצי לדבר 0543057047

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לוקחת למיקטל

מעיין
    05/03/2009

קצת יותר משנתיים והזיכרון שלי גם כן נדפק!!! אני בת 21 ולומדת כרגע לתואר ואני פשוט לא מצליחה לזכור מלא דברים! ואת הבגרויות שלי עשיתי בקלות! היועצת במרכז תמיכה ללקויות למידה אמרה שהאפילפסיה/הכדורים גורמים להפרעות קשב וריכוז וגם בעיות זיכרון... אז...נדפקנו בקיצור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא הפסקתם את התרופה לאחר שנתיי

אמא
    27/03/2009

אני הבנתי שלא צריך לנסות לקחת את התרופה זמן ארוך כל כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו