למיקטל שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיקטל שאלה.
    daniel
    29/09/2008

שלום שמי דניאל ואני בן 15 וחצי אני לוקח למיקטל כבר 5+ הורדתי את המינון והעלתי היום אני במינון של 50 ואני מרגיש טוב למדי. אני רק הייתי רוצה לדעת מה התופעות לוואי מה אפשר לעשות לדוגמא.. מותר לשתות/עסיקה בספורט מסוים/חוסר שינה דברים כאלה הייתי רוצה לדעת יותר .. פשוט אני לא מצליח לקבל תשובות.. תודה רבה דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל שאלה.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    01/10/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=141 id=link]אפילפסיה ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מותר ומה אסור

יסכה מוניקנדם-גבעון
    01/10/2008

שלום דניאל

אם אתה מאוזן - זאת אומרת שלא היה לך התקף בשנה האחרונה אתה יכול לעשות כמעט הכול.
    דברים שכדאי להמנע מהם הם שתית אלכוהול וחוסר שינה בגלל שהם דברים שגורמים להתקפים גם אצל מי שמאוזן.
    אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלינו 02-5000283.

בהצלחה!
    יסכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו