מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צום ואפילפסיהרובי01/10/2008
שלום, אני בן 34, חוויתי 2 התקפי אפילפסיה (איבוד הכרה) ואני מטופל בדפלפט. התקף אחרון לפני שנה וחצי ומאז אני מאוזן. רציתי לדעת אם מבחינה רפואית אפשר לצום במצב כזה (בהנחה שאני לוקח את הכדורים עם מעט מים במהלך הצום) ? תודה רובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
יסכה מוניקנדם-גבעון05/10/2008שלום רובי
בהתייעצות דומה שהיתה לי עם אפליפטולוג בנושא זה בעבר, הוא אמר שאין שום בעייה לצום.
צום קל
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיש טוב..
סוזי16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסית נוער
נורית21/10/2008שלום, ביתי עברה התקפי אפילפסיה מספר פעמים ,כרגע היא לוקחת כדור אוספולוט בריצות בשיעורי הספורט קשה לה לינשום. האים יש קשר בין הפירכוסים לקושי הנשימה? אם כן כייצד אפשר לימנוע זאת? בתודה נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שאלה לרופא- אני לא מוסמך לענות
אי"ל22/10/2008אני לא רופא וזו שאלה לרופא ניתן במקביל לבדוק בדף המצורף ךתרופה את תופעות הלוואי שלה יש באתר של קופ"ח כללית אתר שמציג את התופות ותופעות הללואי שלהן בהצלחה יוסֵי אונטרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעניין תופעות לוואי של אוספולוט
אמא מודאגת...23/10/2008ביתי הייתה מטופלת בתרופה וכל פעילות גופנית ולו הקלה לוותה בהתנשפות רבה, אחרי מעבר לתרופה אחרת התופעה פסקה לחלוטין נאמר לנו ע"י הניורולוג שזוהי תופעה לוואי מוכרת לתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)