התקפים חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפים חוזרים
    אלקסלסי אמיל
    21/10/2008

ליסכה שלום עברתי ניתוח מוח במאי 08 והתברר שהגידול סרטני ברמה 2.עברתי סדרה של הקרנות וכרגע אני ממתין להמשך טיפול.מאז אני סובל מהתקפי אפילפסי למרות הטיפול בגבבפנטין 3*900 ביום ההתקפים אחת לשבועיים בערך. רציתי לדעת האם ישנו טיפולי אחר שימנע את ההתקפים ומה לעשות במצבים של התקף מאחר ואני נמצא לבד בבית עד שאישתי חוזרת מהעבודה? מודה לך מאוד על תשובתך. אמיל אלקסלסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפים חוזרים

הוספת תגובה

• בד"כ תרופות עוזרות

אי"ל
    22/10/2008

שלום אמיל יסכה לא בארץ כרגע ולכן אענה לך במקומה בד"כ יש ניסיון למצוא את התרופה המתאימה לאיזון מהתקפים יש טכנולוגיות נוספות כמו קוצב, ניתוחי ראש, ודיטה קיטוגנית- כולם בהתייעצות רפואית מעמיקה לגבי התקפים בבית כשאתה לבד- יש אנשים שיש להם תחושה מוקדמת ואז הם מזעיקים קרובים לפני ההתקף. יש כאלה שבני משפחה שונים נשארים איתם ויש כאלה שנמצאים במקום ציבורים עם חברים שיודעים מה לעשות בזמן התקף- למשל מתנדבים במקום מסויים. יש כאלה שרכשו כלבים מאולפים לסייע להם בזמן התקף. ברור לי שאלו אינן תשובות מושלמות אבל אלה הפתרונות החלקיים שאני מכיר בהצלחה יוסי אונטרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו